Alba Iulia

articolul anterior articolul urmator

Trupurile neînsufleţite ale celor doi români dispăruţi în apele Rinului, găsite de poliţiştii germani

0
27 Jun 2019 11:08:14
Autor: Dorin Ţimonea

Salvatorii germani au găsit miercuri trupurile neînsufleţite ale celor doi români dati dispăruţi de duminică, după ce au intrat să facă baie în apele râului Rin.

Cei doi tineri din localităţile Ampoiţa şi Ighiu, din judeţul Alba, dispăruţi duminică în apele Rinului au fost găsiţi decedaţi, miercuri, 26 iunie
 
Trupuri neînsufleţite au fost descoperite în apele Rinului, relativ aproape de locul în care s-a produs incidentul. Unul dintre corpuri ar fi fost găsit la 7 kilometri de locul de unde a fost tras de ape, iar al doilea băiat la aproximativ 10 kilometri.
 
Cei doi tineri din judeţul Alba daţi dispăruţi în apele Rinului sunt Rareş U. în vârstă de 22 de ani din Ighiu şi Gheorghe T. în vârstă de 31 de ani din Ampoiţa. Incidentul a fost filmat de un alt român aflat pe margine, care nu bănuia ce urmează să se întâmple. 
 
 
Filmarea a ajuns la autorităţile germane. Căutările celor doi tineri au fost sistate de autorităţile din Germania la câteva ore de la producerea incidentului şi au fost reluate ulterior. Potrivit allgemeine-zeitung.de, primul corp a fost descoperit de un pescar, miercuri în jurul orei 8:30. Al doilea a fost găsit de un grup de persoane între Nackenheim şi Laubenheim. 
 
Tinerii munceau în domeniul viticulturii. Cei doi tineri au fost căutaţi cu scafandri în apele Rinului şi cu ajutorul unor elicoptere ale Poliţiei Germane. Duminică au intrat în apa Rinului pentru a face baie, însă au nimerit într-o zonă cu curenţi foarte puternici. În momentul în care unul dintre aceştia a fost luat de curent, al doilea a sărit să îl salveze însă a fost şi el tras la fund. 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii