Alba Iulia

articolul anterior articolul urmator

Ultimatum pentru directorul Casei de Pensii Alba: O lună să rezolve dosarele restante sau va fi schimbat din funcţie

0
17 Oct 2020 18:05:23
Autor: Dorin Ţimonea
Cornelia Miclea mai are o lună de zile la dispoziţie pentru a rezolva restanţele la dosarele de pensie
Cornelia Miclea mai are o lună de zile la dispoziţie pentru a rezolva restanţele la dosarele de pensie

Actualul director al Casei de Pensii Alba mai are la dispoziţie o lună să rezolve cele 2.500 de dosare restante, altfel cel mai probabil va fi schimbat din funcţie.

Anunţul îi aparţine Ministrului Muncii, Violeta Alexandru, care a precizat sâmbătă, 17 octombrie, că actuala conducere a Casei de Pensii Alba a mai primit răgaz o lună să rezolve problemele. 
 
În ultima lună, Violeta Alexandru a schimbat mai mulţi directori ai caselor de pensii din ţară, care nu s-au implicat în  rezolvarea dosarelor restante, deşi actualul Ministru al Muncii a anunţat că cei care nu vor rezolva problemele vor fi schimbaţi din funcţii.

La Casa de Pensii Alba, funcţia de director este deţinută din primăvara acestui an de Cornelia Miclea.
 
”La o săptămână de la ultimul meu anunţ privind schimbarea directorilor caselor de pensii în care, în pofida insistenţelor, rămăseseră restanţe, s-au rezolvat lucrurile. Nu, nu accept nici 2, nici 3 nici 8 restanţe. Niciuna. Am vrut să le rezolvăm pe toate. Nu se poate să ţinem oamenii să aştepte luni de zile un răspuns de la casele de pensii.
 
Rămân în continuare probleme la Alba – puţin peste 2.500. Am mai spus – noua conducere de la casa de pensii Alba, care a preluat peste 10.000 de dosare restante, a tras mult. De aceea, sunt de acord să mai primească încă o lună. Dar vreau zero restanţe şi aici. Conducerea Casei Naţionale ajută cu oameni, la fel casele de pensii din judeţele învecinate.
 
La Alba sunt oameni care aşteaptă răspuns de peste un an. Cum or fi putut să doarmă liniştiţi miniştrii PSD care au condus acest minister şi fostul director al casei judeţene? Nu mai contează”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

Vă recomandăm să mai citiţi:

 

FOTO VIDEO Transursoaia, drumul spectaculos din Apuseni care a dus la dezvoltarea turistică a zonei

 

Ministrul Transporturilor anunţă că la sfârşitul anului vom circula pe lotul 1 al Autostrăzii Sebeş-Turda


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările