Alba Iulia

articolul anterior articolul urmator

Un producător de top de îngheţată din România şi-a schimbat şeful. Cine este noul CEO de la Alpin 57 Lux

0
6 Dec 2021 15:45:00
Autor: Dorin Ţimonea
Mihaela Cuturescu este noul CEO al companiei Alpin 57 Lux
Mihaela Cuturescu este noul CEO al companiei Alpin 57 Lux

Companiei Alpin 57 Lux, unul dintre cei mai mari producători români de îngheţată cu sediul în Sebeş, judeţul Alba, are o nouă persoană în cea mai importantă funcţie de conducere.

Noul CEO este Mihaela Cuturescu, care a ocupat anterior pozitia de CFO (director financiar) al companiei.  De la înfiinţarea sa în 1994, Alpin 57 Lux se numără printre jucătorii tradiţionali de top în segmentele de îngheţată, produse congelate şi de patiserie.
 
Alpin 57 Lux are peste 500 de angajaţi şi produce peste 100 de sortimente de produse, sub 10 branduri. Din 2016, Alpin 57 Lux face parte din grupul internaţional Food Union Group, jucător european important în industria de îngheţată şi produse lactate.

„Sunt fericită şi recunoscătoare pentru încrederea acordată, de a conduce echipa dedicată şi pasionată a Alpin57Lux, în eforturile pe care le depune pentru a accelera creşterea companiei.
 
Am multe planuri să continui transformarea, precum şi energie şi determinare pentru acest nou capitol. Cred că trebuie să ne valorificăm punctele forte pe care le avem ca producător român cu tradiţie de lungă durată, dar să şi avem curajul să inovăm în permanenţă, în acest domeniu plin de viaţă şi efervescenţă”, a spus Mihaela Cuturescu.
 
În ultimii 10 ani, Mihaela a fost Manager Transaction Advisory Services la EY (Ernst&Young) România, acumulând experienţă în servicii de analiza diagnostic, finanţe corporative şi audit financiar extern în domenii ca: sănătate, energie şi utilităţi, bunuri industriale, telecom sau FMCG. În 2016, an în care Alpin 57 Lux a fost preluată de trustul Food Union, Mihaela a devenit CFO în cadrul companiei.
 
Alpin 57 Lux este una dintre cele mai mari companii de îngheţată din România. Înfiinţată de Ioan Istrate ca afacere de familie, în 1994, compania a fost preluată de Food Union în 2016. Cu zeci de ani de experienţă şi creştere continuă bazată pe inovaţie, Alpin 57 Lux este unul dintre jucătorii de top în industria îngheţatei, produselor de patiserie şi în segmentul de legume congelate. Fondatorul Alpin57Lux, Ioan Istrate, rămâne în companie, în calitate de preşedinte al Consiliului de Administraţie.
 
Food Union este lider în industria de bunuri de larg consum, dezvoltând mărci locale şi oferind produse delicioase în Europa, Belarus, Rusia, China şi Asia Pacific. Este principalul producător de îngheţată în Ţările Baltice şi Danemarca, iar în Norvegia, România, Rusia şi Belarus deţine o poziţie solidă.

Vă mai recomandăm:

 

„Au ieşit cu şampanie şi au sărutat asfaltul”. Bucuria locuitorilor din Aiud după deschiderea autostrăzii

 

Fraudă de peste 7 milioane de lei din fonduri europene. Un afacerist şi fiica sa, trimişi în judecată de DNA VIDEO

   

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările