Alba Iulia

articolul anterior articolul urmator

Vânzătoare înşelată de un client prin metoda ”şmen”. Preţul infracţiunii: o cafea şi 93 de lei

0
20 Feb 2020 12:32:42
Autor: Dorin Ţimonea
Femeia a fost înşelată cu suma de 93 de lei
Femeia a fost înşelată cu suma de 93 de lei

O femeie angajată a unui local public din Alba Iulia a fost înşelată de un bărbat din Cluj-Napoca prin metoda şmenului.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 19 februarie 2020, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe un bărbat de 31 de ani, din Cluj Napoca, ca şi bănuit de săvârşirea unei fapte de înşelăciune a cărei victimă a fost angajata unui local public. 
 
La data de 12 februarie 2020, bărbatul i-ar fi cerut victimei o sticlă cu apă minerală şi o cafea în valoare de 7 lei. Când i-a fost prezentată nota de plată, acesta a scos din portmoneu o bancnotă de 100 lei, pe care a retras-o rapid, motivând că are 2 lei mărunt, cerându-i femeii să pregătească restul de 95 lei. Femeia i-a înmânat suma de 95 de lei şi a primit doar doi lei, fără sa-i mai fie dată şi suma de 100 de lei. 
 
Un alt autor de înşelăciune a fost identificat toto miercuri de către poliţiştii din Alba Iulia. În sarcina bărbatului de 46 de ani, din comuna Răcăciuni, judeţul Bacău, s-a reţinut faptul că în zilele de 24 aprilie, 30 aprilie şi 6 mai 2019, ar fi contactat telefonic angajatele unui magazin textil din Alba Iulia şi, invocând faptul că este proprietarul lanţului de magazine, le-a solicitat să-i transmită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind în valoare de 2.000 de lei. 
 
Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor două persoane.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii