Alba Iulia

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Şofer surprins pe contrasens, pe autostrada Deva - Sibiu. Circula cu viteză mare, noaptea, pe timp de ceaţă

8
19 Jan 2020 15:13:18
Autor: Dorin Ţimonea
Şoferul circul cu viteza mare pe banda 1, dar pe contrasens
Şoferul circul cu viteza mare pe banda 1, dar pe contrasens

Un şofer a fost surprins în noaptea de sâmbătă spre duminică, 18/19 decembrie 2019, circulând cu viteză mare pe autostrada Deva - Sibiu, pe contrasens.

Şoferul conducea un autoturism şi mergea cu viteză foarte mare după cum se poate observa dintr-un video realizat de un alt participant la trafic care mergea pe sensul corect.

Conducătorul auto mergea cu viteză foarte mare, chiar pe banda 1, pe contrasens, iar din sens opus circulau mai multe autovehicule, care erau nevoită să meargă fie pe banda 1, fie pe banda de urgenţă. 

 
Şoferul care a realizat filmul susţine că era în zona comunei Şibot din judeţul Alba. În ultima vreme tot mai mulţi şoferi sunt surprinşi circulând pe contrasens, pe autostradă. 
 
Unii o fac pentru că nu cunosc reguli elementare de circulaţie rutieră, alţii ratează intrarea corectă pe autostradă şi decid să îşi continue drumul pe contrasens.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

8 Comentarii

Freedom of Soul
19.01.2020, 15:17:31

România: țara în care în spitale, la camera de gardă, ești tratat ca un animal, umplut de sânge și ești refuzat, refuzând să-ți facă o perfuzie sau pună un bandaj și dacă ridici tonul te bagă și la nebuni tot pe tine. România: țara în care Prof. Universitari Dr. și-au luat multe mașini de lux pe spatele oamenilor de rând pe care îi denigrează continuu ca ei să pară corecți, în realitate participând la diverse asasinate moderne. România, țara în care neurologi le exploatează creierele sau "căpățânile" oamenilor de rând conectați la aparate, în diverse scopuri ilegale sau experimente inumane pe cobai umani, apoi, dacă și când mor nu a fost vina lor. România, țara în care în spitale ești refuzat, TU ai dreptul să te duci chiar și dacă te doare un braț, îndiferent de motiv, pentru că trebuie să înțelegi că, spitalele sunt construite pe banii oamenilor de rând în interesul lor nu a persoanelor bogate și influente. România, țara unde toți medicii și polițiștii sunt corupți și te reduc la tăcere mai rău ca la revoluția din 89, dacă deschizi gura. Fie ca tot ce vine din România, de la mâncare la orice, să fie spurcat și blestemat. România: când vedeți SMURD, Poliție, medici, ambulanțe, să vă gândiți la ei ca niște gunoaie criminale organizate și teroriste. https://www.youtube.com/watch?v=yafLpsIx8co

-1 (5 voturi)
77 7
19.01.2020, 16:07:26

Noduri rutiere cu sens giratoriu la capetele podului in dreptul localitatilor ori din 10 km. Camere video pe autostrada la intrare si iesire. Amezi de la 5000 lei in sus.

+1 (1 vot)
kitty kat
19.01.2020, 17:18:54

BMW ? Porche?

Vlad Mihai
19.01.2020, 19:57:28

Daca era BMW aflai din titlu.

A4___ A4___
19.01.2020, 20:06:21

Ceva nu e in regula....si incepi sa iti pui intrebari: Daca " ie soferi prosti" atunci trebuie de regandit modul in care se preda materia ca sa ai drpetul de a sofa, si porma la examen de pu sintrebare obligatorie ca s aconvingi "autoritatea" ca iesti in "regula - mental - ca si pregatire" ca sa nu o iei pe contrasens...............mai mult as impune obligatoriu ( unde ie posibil ca ie cam "sireaka romanika cu otostrazili astia" de urcat si de iesit si din nou de urcat ( kala copchii prostii) pi autostrada............................altfel iarasi va fi presa plina de "roman intrat pe contrasens care a facut si a dres in " Ungaria , etc, samd................................... ma intreb daca "otoritatiile inteleg asta, vor sa mishte in front " sau isi bag apilula in cetatean:)))))) ----- kan romanistan:)))))))))

Vezi toate comentariile (8)