Alba Iulia

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Tânăr filmat în timp ce se droghează pe o stradă din Cugir. Trage dintr-o pungă şi se mişcă haotic

3
6 Mar 2020 15:27:13
Autor: Dorin Ţimonea
Băiatul a fost filmat în timp ce trăgea dintr-o pungă
Băiatul a fost filmat în timp ce trăgea dintr-o pungă

Un tânăr din Cugir a fost filmat în timp ce se droga în public, pe străzile oraşului. Filmuleţul a fost făcut public de un cetăţean care susţine că a revenit la Cugir din Spania.

Pe imaginile surprinse se poate observa un tânăr care trage dintr-o pungă şi se mişcă haotic.
 
”Nu ştiu, am două zile de când m-am întors la Cugir, dar sunt dezamăgit total din ce am găsit pe aici şi am văzut: gropi, mizerie, maidanezi, drogaţi”, a spus cetăţeanul. Mai mult de atât, acesta suţine că cei care trag din pungă se droghează cu prenadez chiar şi în parcurile pentru copii.
 
Cel mai probabil tânărul se droga cu ”aurolac”, care este denumirea comercială a unui lac auriu pentru vopsit elemente metalice, conţinând solvenţi cu efecte halucinogene. Un alt compus chimic folosit este prenandez-ul, care are, de asemenea, efecte halucinogene.
În prima fază, inhalanţii produc o stare de dezinhibare şi somnolenţă asemănătoare consumului de alcool. Folosiţi în cantităţi mai mari, aproape toţi inhalanţii produc o stare de anestezie, de amorţire a senzaţiilor şi chiar de pierdere a conştienţei. Dintre efectele consumului de inhalanţi, cele mai frecvente sunt: greaţă, vomă, ameţeală, apatie, durere de cap, euforie.

Sursa video: alba24.ro

Folosirea unor doze ridicate poate duce la delirium. Utilizaţi pe termen lung, inhalanţii duc la pierderi în greutate, la lipsa capacităţii de concentrare a atenţiei, lipsa de coordonare, iritabilitate, depresie. După un timp îndelungat de folosire, inhalanţii creează dependenţă.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

un motan intransigent
6.03.2020, 16:21:23

Un aurolac! Oameni de prisos.

Smeritu Pahomie
6.03.2020, 18:33:50

Asta-i viitorul Romaniei dupa ce Cugirul a ramas fara "masini de cusut mitraliere"....

un motan intransigent
6.03.2020, 18:57:42

Macar daca Cugirul si-ar putea vinde o parte din productie direct catre populatie. Cugirul ar castiga bani iar populatia, recte noi, am scapa de talhari, de hoti, de violatori, poate chiar si de parlamentari...Hi hi hi hi!

Modifică Setările