Alexandria

articolul anterior articolul urmator

Alexăndrenii au ieşit în stradă şi după abrogarea OUG 13:”De tot dezastrul din ţară, Dragnea este vinovat!”

2
5 Feb 2017 20:30:22
Autor: Elisabeth Bouleanu
Protestatarii s-au întâlnit în faţa Casei de Cultură din Alexandria
Protestatarii s-au întâlnit în faţa Casei de Cultură din Alexandria

Mulţi  teleormăneni au plecat la Bucureşti duminică seara pentru a participa la cel mai mare protest de după Revoluţie, provocat de adoptarea OUG 13. Aproximativ 100 de alexăndreni au rămas să protesteze acasă, în acelaşi loc ca şi în serile trecute, platoul din faţa Casei de Cultură Teleorman.

 Abrogarea ordonanţei care a stârnit valul masiv de nemulţumiri nu i-a convins pe alexăndreni că actualul Guvern merită să-şi păstreze mandatul. 
 
”Chiar dacă au abrogat-o acum, noi nu putem avea încredere în ei. Nu ştim ce se poate întâmpla mâine. Nu se poate. Cine credei că mai are încredere în acest Guvern? Eu cred că acest Guvern trebuie să pice. Aşa cred. Dacă ar fi după mine, îmi doresc alegeri anticipate. Nu avem încredere.Ne am săturat de minciună. Pe oameni nu îi mai păcăleşti acum. S-a terminat. Trebuie să înţeleagă şi ei”, a spus unul dintre protestatarii alexăndreni.
 
Tinerii prezenţi la protestul de la Alexandria au vorbit despre noua revoluţie, ”Tineriada”:”Ce văd la televizor este inacceptabil. Nu pot să trăiesc în România, să aud că se fură. Eu, dacă fur un leu din buzunarul cuiva, iau puşcărie. Parlamentarii dacă fură, cât au furat, nu păţesc nimic Aşa ceva nu se poate. În străinătate dacă te duci şi ai furat un franc, intri la puşcărie. Nu contează ce eşti: că eşti civil, că eşti deputat, Trebuie schimbat ceva. O a doua revoluţie este soluţia. Revoluţia tinerilor. Tineriada”, ne-a spus un protestatar de 19 ani.
Liviu Dragnea rămâne numele cel mai hulit în rândul protestatarilor teleormăneni. ”Cum s-a îmbogăţit omul asta în judeţul ăsta? Cum se explică Nimeni nu s-a luat în judeţul ăsta de el. Nu avem nimic în judeţ. Dacă nu vin de la Bucureşti, nimeni nu se ia de el”, a declarat un protestatar revoltat.
 
”De tot dezastrul din ţară, Dragnea este vinovat. Ce a făcut pentru tineret? Termină facultatea, când se duc să se angajeze li ce se cere vechime. Sunt numai hoţi. Aici nu există un locuri de muncă. Cel mai mare somaj aici este. Teleormanul este cel mai amărât judeţ din toată ţara. Sunt oameni care mor de foame. Nu au ce mânca. Guvernul nu trebuie să mai existe. Acest Guvern. trebuie schimbat”, a spus un alt participant la protest.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

U n U
5.02.2017, 20:52:40

Deci 100 de oameni . Ce populatie are Alexandria ? A ? :)

Nicolae Moromete
6.02.2017, 11:51:03

Au iețit în stradă 1oo de inși, doar ăștia au votat PSD-ul. Lalite este liderul manifestanților, Lalite este liderul manifestanților, PS Prima propoziție a fost o minciună. PS2 A doua a fost adevărată

Modifică Setările