Alexandria

articolul anterior articolul urmator

Au vândut pe internet zeci de kilograme de tutun nemarcat fiscal. Ce au confiscat poliţişti teleormăneni în urma percheziţiilor

0
2 Apr 2018 18:39:58
Autor: Florina Pop
Tutun confiscat  FOTO: IPJ Teleorman
Tutun confiscat  FOTO: IPJ Teleorman

Două persoane din Teleorman au fost reţinute luni, 2 aprilie, pentru că au vândut ilegal tutun. În urma percheziţiilor la nouă domicilii s-au găsit zeci de kilograme de tutun frunză şi tutun de fumat.

Oamenii legii au făcut nouă percheziţii la domicilii pe raza oraşului Zimnicea şi a comunelor Fântânele şi Năsturelu şi au confiscat 57 kilograme de tutun de fumat, 140 kilograme de tutun frunză, trei utilaje de fabricat tutun de fumat, un injector de fabricat ţigarete şi 2.180 lei proveniţi din vânzarea de tutun de fumat.

„Au fost ridicate înscrisuri privind deţinerea şi comercializarea prin intermediul site-urilor de internet, în perioada 01.01.2018 – 01.04.2018 a 108 kilograme de tutun de fumat nemarcat fiscal. Faţă de 6 persoane se efectuează cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de producerea de produse accizabile care intră sub incidenţa regimului de antrepozitare prevăzut în prezentul titlu în afara unui antrepozit fiscal autorizat de către autoritatea competentă“, precizează reprezentanţii IPJ Teleorman.

În urma cercetării, două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore.

Acţiunea a fost realizată de poliţişti de la Investigarea Criminalităţii Economice Teleorman, sprijiniţi de colegi de la Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, respectiv de la Investigaţii Criminale, de la Poliţia Zimnicea şi de la postul de poliţie Fântânele.

Mai puteţi citi:

Ce a furat un tânăr dintr-o biserică din Teleorman cu ajutorul unui suport pe care se transportă sicrie

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările