Alexandria

articolul anterior articolul urmator

Clanurile din Alexandria aprind spiritele între primarul municipiului şi şeful poliţiei judeţene

2
23 Mar 2013 15:40:20
Autor: Claudiu Dumitrache
Contre între primarul Alexandriei, Victor Drăguşin (stânga) şi şeful Poliţiei Judeţene Teleorman, Valentin Dumitraşcu (dreapta) foto: Claudiu Dumitrache
Contre între primarul Alexandriei, Victor Drăguşin (stânga) şi şeful Poliţiei Judeţene Teleorman, Valentin Dumitraşcu (dreapta) foto: Claudiu Dumitrache

Clanurile din Alexandria au ajuns subiect de contre între şeful Poliţiei Teleorman şi primarul municipiului Alexandria. În vreme ce edilul le cere oamenilor legii să intervină în forţă pentru a liniştii clanurile din municipiul, şeful poliţiei spune că în Alexandria nu se poate vorbi despre ”clanuri” în adevăratul sens al cuvântului. Mai mult decât atât acesta îl acuză pe Drăguşin că face declaraţii ”neadecvate” în acest sens.

Şeful poliţiei Teleorman se contrează cu primarul Alexandriei pe tema clanurilor din municipiu. Totul a pornit după ce la finalul ultimei şedinţe de Consiliu Local, edilul-şef, Victor Drăguşin s-a arătat îngrijorat de puterea pe care au căpătat-o clanurile alexăndrene.

Acesta i-a trasat sarcini clare şefului Poliţiei Alexandria, Iulian Ciorobescu pe care l-a rugat să intervină cu toate forţele de care dispune pentru a pune la punct ”mafioţii” locali.

”Sunt două clanuri foarte cunoscute în municipiul Alexandria. Dacă unul dintre ele este mai paşnic, celălalt bruschează oamenii, fură din buzunare, în special de la copii şi adolescenţi, iar noi nu reuşim să-i punem la punct.

Vă rog domnule comandat, împreună cu IPJ, cu mascaţi, fără mascaţi să interveniţi. Este trist ca într-un oraş care are doar 1100 de hectare de teren intravilan, 8 oameni certaţi cu legea să-şi facă de cap. Nu ştiu cum, dar trebuie să-i cuminţim”, i-a spus primarul Victor Drăguşin şefului Poliţiei Alexandria, Iulian Ciorobescu.

Reacţia n-a întârziat să apară şi a venit chiar de la şeful Poliţiei Judeţene Teleorman, Valentin Dumitraşcu. Acesta a afirmat că edilului-şef vorbeşte în necunoştinţă de cauză.

”Am văzut în presă o declaraţie a primarului despre clanurile din Teleorman. Nu putem vorbi de clanuri la nivelul judeţului. Putem spune despre grupuri nestructurate, dar nu clanuri. După apariţia în presă a declaraţiei primarului Victor Drăguşin am primit un telefon de la domnul inspector general şi m-a întrebat dacă avem clanuri în judeţ. A fost o declaraţie neadecvată a domnului primar. Eu ştiu foarte bine ce înseamnă clan pentru că la Bucureşti am lucrat cu aşa ceva”, a precizat Valentin Dumitraşcu.

Mai mult decât atât, acesta a adăugat că poliţiştii teleormăneni monitorizează toate stările conflictuale ale acestor grupări pentru a nu degenera.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

GETO-DAC
25.03.2013, 12:22:42

D'AIA SANT CLANURI DACA TIGANU ASTA E SEFUL POLITIEI , NORMAL CA NU FACE NIMC SA IMPUNA LEGALITATEA !!!!

Alex Kevin
25.03.2013, 22:52:18

S.a ajuns sa iti fure telefonul din mana in plina zii si in centrul orasului.clanuri,grupuri cum sor numii ele cer este ca sunteti incapabil sa rezolvatii probblemele astea.incompetentiilor!

Modifică Setările