Alexandria

articolul anterior articolul urmator

Codul galben, ţinut sub control în Teleorman

0
4 Feb 2012 13:45:18
Autor: adevarul
Prefectul şi subprefectul au ascultat indicaţiile premierului Emil Boc
Prefectul şi subprefectul au ascultat indicaţiile premierului Emil Boc

În judeţul Teleorman situaţia este sub control. În această dimineaţă, subprefectul Victoriţa Diaconu, a declarat că nici o localitate teleormăneană nu este izolată din cauza drumurilor blocate, chiar dacă mai există tronsoane cu probleme de circulaţie, create de zăpadă.

În judeţul Teleorman, cele mai mari probleme de circulaţie din cauza căderilor masive de zăpadă şi a viscolului s-au înregistrat pe drumul naţional 65A, care face legătura între Turnu Măgurele şi Roşiorii de Vede. Astăzi de dimineaţă, însă, autorităţile au anunţat că drumul a fost deblocat. Asta nu înseamnă că toate problemele au fost rezolvate, porţiuni de drumuri judeţene fiind încă închise circulaţiei rutiere. În restul ţării avertizarea de cod galben, de viscol şi ninsori crează probleme autorităţilor.

Premierul Emil Boc a convocat sâmbătă dimineaţă o videoconferinţă cu prefecţii. Alături de şeful guvernului au fost prezenţi ministrul de Interne, Traian Igaş, ministrul Transporturilor, Anca Boagiu şi şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Cu acest prilej, premierul Boc a precizat că până miercuri vor fi ninsori şi visol în diferite regiuni, pe rând, dar nu va fi mai greu ca până acum, spunând că autorităţile trebuie să păstreze vigilenţa.

La finalul videoconferinţei, şi prefectul de Teleorman, Teodor Niţulescu, a făcut apel la vigilenţă şi le-a cerut şefilor de decontrentate din judeţ, care fac parte din Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă, să fie gata în orice moment pentru a interveni acolo unde se impune.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările