Alexandria

articolul anterior articolul urmator

Cotoiul poliţist din America: din ghearele morţii în patrulare prin secţia de poliţie

0
22 Dec 2018 06:08:40
Autor: Florina Pop
Motanul adoptat de poliţistul din State  FOTO: The Dodo/via Andy Simmons
Motanul adoptat de poliţistul din State  FOTO: The Dodo/via Andy Simmons

Un poliţist din Carolina de Nord a salvat trei pisoi din a deveni momeală pentru câini de luptă şi le-a găsit case la doi dintre ei. Pe al treilea l-a adoptat. Felina a devenit o prezenţă nelipsită din secţia de poliţie.

Un poliţist din Carolina de Nord are un partener neobişnuit la secţia sa: o felină pe care a salvat-o de la un destin crud, potrivit The Dodo.

O femeie din Hillsborough, un oraş din statul american Carolian de Nord, a postat un anunţ prin care dădea spre adopţie trei pisoi. I-a răspuns un domn care i-a zis că-i va lua el deoarece are nevoie de „momeli“ pentru câini. Când femeia a citit asta a retras imediat anunţul postat pe o reţea de socializare. 

Poliţstul Andy Simmons a aflat de acest anunţ de pe contul de Facebook al soţiei şi cum el a avut un pisoi de care a fost extrem de ataşat s-a implicat în acţiunea de salvare a celor trei pisoi. Le-a găsit case, iar al treilea l-a adoptat el. L-a botezat Mercy. 

Motanul adoptat de poliţistul din State  FOTO: The Dodo/via Andy Simmons

Şi pisoiul salvat s-a ataşat de el şi sunt de nedespărţit, moment în care poliţistul a decis să ia cotoiul la secţia de poliţie. La început, colegii se uitau cu reticenţă la pisică, dar au îndrăgit-o şi acum ajung să-l întrebe pe Andy Simmons unde e Mercy - atunci când nu e de găsit - şi dacă şi-a luat o zi liberă.

„Are personalitate de câine şi e foarte curioasă. Mă urmează peste tot ca un câine şi vrea să cerceteze orice zgomot aude“, le-a spus Andy celor de la The Dodo.

Obişnuieşte să stea pe un dulap unde vede tot ce se întâmplă sau pe umerii lui Andy, iar asta când nu patrulează prin secţie ca un poliţist.

Motanul adoptat de poliţistul din State  FOTO: The Dodo/via Andy Simmons

Mai puteţi citi:

VIDEO Povestea emoţionantă a câinelui pitbull-teckel ajuns ambasadorul unei asociaţii pentru animalele din SUA

Faimoşi şi pe cale de dispariţie: povestea gardienilor Corgi, câinii care sunt alături de Casa Regală Britanică de aproape un secol

VIDEO Ursul adoptat de o familie de ruşi, pe care nu mai vrea s-o părăsească

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările