Alexandria

articolul anterior articolul urmator

Doctorul bătut de coleg pentru că i-a luat locul de muncă a murit

0
24 Oct 2012 15:00:29
Autor: adevarul
Medicul a fost găsit într-o baltă de sânge
Medicul a fost găsit într-o baltă de sânge

Doctorul bătut şi abandonat într-o baltă de sânge, pe un câmp din apropiere de Alexandria, în urmă cu aproape 3 săptămâni, de către un coleg de breaslă, a decedat. Astfel, încadrarea juridica a faptei a fost schimbată din tentativă de omor în omor.

Medicul veterinar, Romică Băieţică a decedat după aproape 3 săptămâni de chin. În dimineaţa zilei de 5 octombrie, un bărbat de 68 de ani a fost găsit aproape fără suflare în zona viilor de la ieşire din Alexandria. Acesta prezenta urme vizibile de violenţă, fiind aproape de nerecunoscut. Ulterior a fost identificat drept medicul veterinar, Romică Băieţică.

La scurt timp după, medicul Şerban Ciobanu şi asistentul Cătălin Anton au fost arestaţi pentru 29 de zile pentru tentativă de omor. Cei doi nu au recunoscut fapta, ba, mai mult, au dat vina unul pe celălat. Asistentul îl acuză pe Şerban Ciobanu, spunând că a vrut să se răzbune pe mai vârstnicul său coleg pentru că i-ar fi luat locul de muncă, în vreme ce medicul Ciobanu susţine că la data şi ora la care s-a produs nenorocirea îşi servea cafeaua cu mama şi bunica la domiciliul acestora din orasul Zimnicea.

Filmul evenimentelor


La ora 6:30, asistentul Cătălin Anton pleacă de acasă pentru a-l lua pe medicul Ciobanu. În drum spre acesta îl zăreşte şi pe Romică Băieţică şi se oferă să-l conducă până la serviciu. La scurtă vreme, în maşină s-a urcat şi medicul Ciobanu. La un moment dat, doctorul Băieţică îi roagă pe cei doi să meargă până la vie să vadă dacă terenul pe care-l deţine a fost arat. Pentru că nu erau foarte departe, aceştia au fost de acord.

Ajunşi la faţa locului, doctorul Şerban a început să-i reproşeze lui Băieţică faptul că din cauza lui a fost concediat şi a rămas fără un loc de muncă, moment în care începe să-l lovească.
Simţindu-se ameninţat doctorul Băieţică a luat-o la fugă pe câmp, dar a fost prins rapid. Între timp, Şerban Ciobanu a reuşit să ia din maşina asistentului Anton o cheie de roţi cu care şi-a lovit victima până ce aceasta n-a mai mişcat.

Se pare că asistentul Anton a încercat să intervină, dar a fost la rându-i lovit de medicului Şerban. Fără un strop de remuşcare, cei doi au părăsit locul cu pricina, lăsându-şi colegul într-o baltă de sânge. Când a fost găsit abia dacă mai respira, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti, unde ieri a decedat.

Celor doi le-a fost schimbată încadrarea juridică din tentativă de omor, în omor calificat.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în TELEORMAN

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările