Alexandria

articolul anterior articolul urmator

FOTO Crăciunul a venit deja în marile hipermarketuri din Teleorman

0
14 Oct 2012 15:42:19
Autor: adevarul
Crăciunul a venit deja în cel mai mare hipermarket din Teleorman
Crăciunul a venit deja în cel mai mare hipermarket din Teleorman

Miroase a Crăciun în marile magazine din Teleorman. Deşi nu este nici măcar jumătatea lunii octombrie, atmosfera sărbătorilor de iarnă se face simţită. Unul dintre cele mai mari hipermarketuri din judeţ si-a amenajat raioane întregi dedicate Crăciunului. Dacă treci prin dreptul acestora, nu ai cum să nu intri cât de cât în atmosfera sărbătorilor.

Vă vine să credeţi sau nu, deşi nu suntem nici la jumătatea lunii octombrie, unul dintre cele mai mari hipermarketuri din judeţ şi-a amenajat deja raioanele dedicate Crăciunului.


Şefii magazinului au alocat sărbătorilor de iarnă un spaţiu destul de vast în care găsim de la brazi de Crăciun, până la suporturi de lumânări, beteală, ornamente, şerveţele sau tacâmuri. În acest fel comercianţii speră ca tot mai mulţi clienţi să achiziţioneze obiectele care le sunt pe plac.


Şi în acest an este disponibilă o mare varietate de figurine, sub formă de Moş Crăciun, oameni de zăpadă electrici, îngeraşi cu baterie etc., ce se pot agăţa în brad sau pot împodobi mesele festive.


Preţurile sunt şi ele pentru toate buzunarele, pornind de la câţiva lei pentru un globuleţ sau beteală şi pot depăşi suma de 150 lei pentru ornamente mai sofisticate.


Deocamdata teleormănenii se uită, analizează şi pleacă. Foarte puţini, spre deloc sunt cei care şi cumpără câte ceva.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în TELEORMAN

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările