Alexandria

articolul anterior articolul urmator

Locuri de muncă în Germania pentru studenţi. Programul se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 18-35 de ani

1
19 Jan 2018 12:13:56
Autor: Elisabeth Bouleanu
Foto arhivă
Foto arhivă

Studenţii români, care au cunoştinţe bune de limba germană pot munci în perioada vacanţei de vară, în Germania. Programul derulat prin ANOFM se adresează studenţilor cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani.

În perioada 15 ianuarie – 9 februarie 2018 se derulează programul destinat studenţilor, care au cunoştinte bune/foarte bune de limba germană, interesaţi să desfăşoare o activitate lucrativă în Germania, pe durata vacanţei de vară. 

Pentru anul 2018, sunt disponibile 50 de posturi în domenii de activitate, precum: hotelier–gastronomic, gastronomie de sistem (fast-food), producţie industrială şi servicii.

”Menţionăm că pot participa studenţii cu vârsta cuprinsă între 18-35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii”, informează Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman.

Informaţii suplimentare cu privire la condiţiile de mediere, documentele necesare ȋnregistrării dosarelor, precum şi instrucţiunile de completare a acestora, se pot obţine de la consilierul EURES, din cadrul A.J.O.F.M Teleorman, str. Dunării, nr.1, telefon 0247/315.915  sau accesând site-ul instituţiei www.teleorman.anofm.ro.Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Utilizator Adevărul
19.01.2018, 22:07:53

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările