Alexandria

articolul anterior articolul urmator

Mama care şi-a sugrumat copilul a fost externată din spitalul de psihiatrie

0
13 Oct 2012 13:26:26
Autor: adevarul
Femeia a fost externată din Spitalul de Psihiatrie din Poroschia
Femeia a fost externată din Spitalul de Psihiatrie din Poroschia

Femeia care şi-a sugrumat băieţelul în vârstă de 6 anişori a fost externată din Spitalul de Psihiatrie Poroschia. Ea a fost supusă mai multor teste pentru a se stabili dacă în momentul comiterii faptei a avut sau nu discernământ. Externarea a fost posibilă cu acordul procurorilor, femeia aflându-se în continuare sub tratament.

Mama care şi-a sugrumat copilul a fost externată din Spitalul de Psihiatrie. După ce a fost supusă, timp de o săptămână, mai multor teste pentru a se stabili cu certitudine dacă a avut sau nu discernământ în momentul comiterii faptei, femeia a părăsit Spitalul din Poroschia. Externarea s-a produs cu acordul procurorilor care se ocupă de caz, principala condiţie impusă de aceştia fiind continuarea tratamentului de specialitate la domiciliu.


Nenorocirea s-a petrecut la începutul lunii octombrie. Într-un acces de furie, femeia l-a stâns de gât pe băieţelul său de numai 6 ani până când l-a lăsat inconştient. Când a realizat ce a făcut, a anunţat vecinii şi a sunat la 112. Cei care l-au vazut pe copil imediat după ce a fost strâns de gât spun că micuţul era mai mult mort decât viu şi de-abia când medicii de pe ambulanţă i-au acordat primul ajutor a început să-şi revină.

Casa în care s-a produs nenorocirea

Vecinii au declarat că în momentul în care au intrat în casă copilul nu mai mişca, avea spume la gură şi făcuse pe el de frică.

Cea care l-a sugrumat pe micuţ îl abandonase, practic, lasându-l în grija tatălui şi a bunicii. Mai mult, ea însăşi a încercat în mai multe rânduri să-şi ia zilele.

Între timp a fost externat şi micuţul care îşi va continua viaţa alături de tatăl său. El primeşte şi consiliere psihologică pentru a putea trece mai repede peste acest incident nefericit.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în TELEORMAN


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările