Alexandria

articolul anterior articolul urmator

Miting anti-PSD în Teleorman. Liberalii ies în stradă cu prilejul prezentării moţiunii de cenzută „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”.

2
20 Nov 2017 10:34:32
Autor: Elisabeth Bouleanu
Ultima ieşire în stradă, la Alexandria, a avut loc în urmă cu o săptămână, în cadrul protesului ”Ne-am săturat să fim furaţi”
Ultima ieşire în stradă, la Alexandria, a avut loc în urmă cu o săptămână, în cadrul protesului ”Ne-am săturat să fim furaţi”

Filiala Teleorman a PNL organizează luni, începând cu ora 17.00,  un miting de protest prilejuit de prezentarea publică a moţiunii de cenzură „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”.

Potrivit unui comunicat emis de PNL Teleorman, membrii şi simpatizanţii PNL sunt aşteptaţi la sediul PNL Teleorman, de unde se vor deplasa spre sediul Prefecturii.

”Cu acest prilej va fi prezentat public textul moţiunii de cenzură şi va fi înmânat reprezentantului Guvernului în teritoriu. La evenimente sunt invitaţi toţi cetăţenii nemulţumiţi de contraperformanţa şi atitudinea actualei guvernări, precum şi reprezentanţi ai societăţii civile şi structurilor asociative”, informează PNL.

Acţiunea face parte din campania de informare lansată de PNL în scopul determinării tuturor parlamentarilor, indiferent de culoare politică, să voteze pentru adoptarea moţiunii de cenzură şi demiterea Guvernului Tudose.








Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

aurica mesterul
20.11.2017, 11:47:16

MAI LIBERALILOR TERMINATI CU ACTIUNILE DE PROST GUST, VOI VETI DUCE PSD LA PESTE 70%. OPRITI-VA CU ACTIVITATI CARE VA DESCALIFICA CA POLITICIENI, SLUGILE LUI BASESCU CARE AU VENIT IN PNL AU ACEST SCOP SA VA FACA DE RAS. SI SA PUNA MINA PE PARTID. INCA NU V-ATI PRINS.

Nicolae Moromete
21.11.2017, 17:11:36

Nu am fost mulțumit de guvernarea PNL, nu sunt mulțumit de iohanis verner sau veber ??!! klaus .......păi dacă nu am fost mulțumit cum au condus ei, trebuie să-i ascult ? Nu sunt mulțumit nici de PSD, au spus că studenții au gratuit pe CFR, acum au pus limită de vârstă,....nu mă interesează politica, am o ,, urare,, pentru politicieni , pentru rspectul celor care citesc aceste comentarii, o spun în gând........................și în prag de sărbători , le doresc , să aibă sănătatea lu mama.

Modifică Setările