Alexandria

articolul anterior articolul urmator

UPDATE Referendum 2018. Preşedintele unei secţii de votare din Teleorman a fost înlocuit în prima zi de referendum. I-a murit soţul

1
6 Oct 2018 09:06:45
Autor: Florina Pop
Ştampilă de vot  FOTO: Mediafax
Ştampilă de vot  FOTO: Mediafax

Preşedintele unei secţii de votare din comuna Orbeasca, judeţul Teleorman, a fost înlocuit sâmbătă dimineaţa, în prima zi a referendumului, a precizat purtătorul de cuvânt al BEJ Teleorman, Vlad Eugen Ovidiu. Femeia desemnată preşedintele unei secţii de votare a suferit un deces în familie.

UPDATE 10.35 Pe site-ul Prefecturii Teleorman a fost publicat procesul-verbal prin acre preşedintele secţiei de votare din orbeasca a fost înlocuit în curusl acestei dimineţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Biroului Judeţean Electoral din Teleorman, Vlad Eugen Ovidiu, la ora scrierii acestei ştiri se votează la toate secţiile din judeţ, iar femeia desemnată preşedinte al unei secţii de votare din comuna Orbeasca a fost înlocuită.

Vlad Eugen Ovidiu spune că femeii i-a murit soţul în curusl nopţii în urma unui infarct. ”De dimineaţă s-a făcut înlocuirea”, adaugă acesta.
 
Până acum nu s-a depus nicio sesizare la BEJ Teleorman legat de procesul de vot.
 
Mai puteţi citi:
 
Zeci de preşedinţi de secţii de votare din Teleorman se retrag. Ce motive au invocat

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

L--- Lara
6.10.2018, 09:20:33

Condoleante pentru pierderea sotuui, dar sa aiba grija sa-si gaseasca rapid altul, ca altfel nu mai fac parte din familia traditionala, nici ea, nici copiii. Poate ii gaseste partidul un sot......