Alexandria

articolul anterior articolul urmator

Se caută director pentru Protecţia Copilului Teleorman

0
3 Dec 2014 15:40:20
Autor: Elisabeth Bouleanu
Foto arhivă
Foto arhivă

Postul de director al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman a devenit vacant. Fosta directoare, aflată acum în stare de arest la domiciliu, sub acuzaţia de luare de mită şi abuz în serviciu, a ieşit la pensie. Pentru ocuparea postului vacant se va organiza concurs.

 Floarea Alesu, fosta directoare de la Protecţia Copilului Teleorman, a încetat raporturile de serviciu cu instituţia pe care a condus-o. Proiectul privind încetarea raporturilor de serviciu cu DGASPC Teleorman a fost aprobat, astăzi, în şedinţa Consiliului Judeţean Teleorman. Floarea Alesu se află în stare de arest la domiciliu, fiind acuzată de luare de mită şi abuz în serviciu şi având încă un dosar în lucru la DNA.

Ca urmare a încetării raporturilor de serviciu ale fostei directoare care a ieşit, mai de voie, mai de nevoie la pensie, consilierii au aprobat, aşa cum impune legea, şi proiectul privind încetarea exercitării cu caracter temporar a funcţiei de director general al DGASPC de către Rodica Miloş. Aceasta fusese desemnată, temporar, înlocuitoarea fostei directoare Floarea Alesu.

”Raporturile de serviciu ale doamnei Floarea Alesu  au încetat. Ca urmare a pensionării, funcţia de director din acest moment nu mai este temporar vacantă, ci a devenit vacantă. Conform legisilaţiei a trebuit să îi încetăm şi doamnei Miloş exercitarea cu caracter temporar a funcţiei de director general al DGASPC Teleorman. Perioada următoare, până la data la care se va comunica hotărârea , doamna Miloş va exercita în continuare atribuţiile de director general. Noi vom lua avizele de la ANFP pentru a numi un director interimar . Totodată, vom scoate la concurs postul de director general al acestei instituţii. Sperăm ca în perioada imediat următoare această instituţie va avea un director cu concurs”, a declarat Adrian Gâdea, preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman.

 Întrebat dacă s-a gândit la o anume persoane pentru ocuparea postului de director al DGASPC Teleorman, după ce vor apărea avizele de la ANFP, Adrian Gâdea a declarat : ”Nu ştiu, deocamdată. O să mai gândesc. O să fie cu siguranţă o persoană care cunoaşte activitatea acestei instituţii. La organizarea concursului, cine va fi mai bun, să câştige”.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările