Alexandria

articolul anterior articolul urmator

Tomograf, RMN şi sistem informatic PACS pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria

0
9 Jan 2018 18:28:52
Autor: Elisabeth Bouleanu
La semnarea contractelor de achiziţie au fost prezenţi preşedintele CJ Teleorman, Dănuţ Cristescu şi directorul Spitalului Judeţean, Alexandru Dobre
La semnarea contractelor de achiziţie au fost prezenţi preşedintele CJ Teleorman, Dănuţ Cristescu şi directorul Spitalului Judeţean, Alexandru Dobre

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria urmează să primească un Computer Tomograf, un aparat de Rezonanţă Magnetică (RMN) şi un sistem informatic PACS.

Semnarea contractelor pentru achiziţia a 14 echipamente Computer Tomograf (CT), 24 aparate de Rezonanţă Magnetică (RMN) şi 21 de sisteme informatice PACS, pentru 33 de spitale din capitală şi din ţară, unităţi medicale care nu au în prezent aceste dotări, a avut loc astăzi, la Palatul Victoria.

Prezent la eveniment a fost şi preşedintele CJ Teleorman, Dănuţ Cristescu,  însoţit de managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria, dr. Dobre Alexandru.

”În Teleorman, prin dotarea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alexandria cu cele trei echipamente de imagistică, se vor asigura condiţii optime actului medical şi pentru a asigura accesul cetăţenilor la servicii de sănătate de calitate la ei în judeţ, în scopul tratării cetăţeanului cât mai aproape de casă”, a declarat preşedintele CJ Teleorman.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările