Alexandria

articolul anterior articolul urmator

Topul liceelor din Teleorman. Cele mai bune rezultate la bac s-au înregistrat la la Liceul Pedagogic ”Mircea Scarlat” Alexandria

0
5 Jul 2017 14:22:16
Autor: Elisabeth Bouleanu
Foto arhivă
Foto arhivă

Cele mai bune rezultate la prima sesiune a bacalaureatului din acest an s-au înregistrat la Liceul Pedagogic ”Mircea Scarlat” din Alexandria. Aici promovabilitatea a fost de 86,08%.

La prima sesiune de bacalaureat din acest an, cele mai bune rezultate la le-a obţinut Liceul Pedagogic “Mircea Scarlat” din municipiul Alexandria. Potrivit datelor disponibile pe edu.ro , 86,08% dintre absolvenţii acestui liceu au promovat examenul maturităţii. 

Pe locul al doilea în topul liceelor din judeţ, cu un procent de promovabilitate de 78,75% s-a clasat Colegiul Naţional “Unirea” din Turnu Măgurele.
Pe locul al treilea, cu un procent de promovabilitate de 76,84%,  s-a clasat Colegiul Naţional “Al. I. Cuza” din Alexandria.

Anul acesta, la niciun liceu din judeţ nu s-a înregistrat promovabilitate 0%. La multe licee din judeţ, procentul de promovabilitate a fost de sub 10%.

La Liceul Tehnologic “Emil Racoviţă” din Roşiorii de Vede  promovabilitatea a fost de 8,33%, la Colegiul Tehnic “Anghel Saligny” Roşiorii de Vede de 10%, iar la  Liceul Teoretic Olteni de 13,56%.

La Liceul tehnologic ”Andrei Şaguna” din Botoroaga, din cei 22 de candidaţi înscrişi la examen, un singur candidat a trecut cu bine de bac, fiind declarat promovat cu media 6,6.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii