Alexandria

articolul anterior articolul urmator

Unii prefecţi liberali ar putea rămâne în funcţii

0
3 Mar 2014 14:56:42
Autor: Elisabeth Bouleanu
Liviu Dragnea a fost prezent la semnarea protocolului USD Teleorman
Liviu Dragnea a fost prezent la semnarea protocolului USD Teleorman

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat că actualul Guvern nu se grăbeşte să schimbe prefecţii din teritoriu, care provin din tabăra PNL. Potrivit declaraţiilor lui Dragnea, unii prefecţi liberali ar putea rămâne în funcţii.

”Haideţi întâi să aşteptăm să se formeze Guvernul, să fie votat în Parlament şi este timp suficient. Nu cred ca trebuie foarte mult timp pentru a se lua decizia asta. Mai ales că daca unii sunt în regulă, au functionat bine,  eu îi mai şi ştiu aşa cum au actionat la deszăpezire sau alte acţiuni nu cred că se pune problema sa fie neaparat schimbaţi” a declarat Liviu Dragnea, la Alexandria.
Potrivit vicepremierului schimbări vor apărea în ţară, dar este posibil ca unii prefecţi de sorginte liberală să mai rămână o vreme în funcţii.

În ceea ce priveşte schimbarea sau menţinerea în funcţie a prefectului de Teleorman, Liviu Dumitraşcu, vizita lui Dragnea în judeţ nu a lămurit cu nimic lucrurile. Cel puţin, la nivel de declaraţii oficiale. Neoficial, odată cu unirea PSD cu UNPR şi PC , sub sigla USD, au apărut zvonuri referitoare la faptul că postul de subprefect ar putea fi dat preşedintelui UNPR Teleorman, Florică Mara. În această variantă,  Mara (UNPR) ar face tandem cu Daniela Carmen Dan, actualul suprefect care ar putea fi avansată pe postul de prefect.

O altă variantă care s-a vehiculat pe la colţuri a fost numirea fostului coleg de liceu şi partener de afaceri al lui Dragnea, Marian Fişcuci, pe postul de prefect. Primarii prezenţi la evenimentul de înfiinţare a USD i s-au adresat lui Marian Fişcuci, mai în glumă, mai în serios cu apelativul ” Domn prefect”. Cel mai probabil, abia după instalarea noului Guvern, se va clarifica situaţia prefecţilor.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii