Alexandria

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Legende urbane: conacul bântuit, cu sute de camere secrete, cuib al sataniştilor

0
13 Feb 2013 10:39:15
Autor: Claudiu Dumitrache
Conacul este într-o avansată stare de degradare, dar tot atrage mulţi curioşi foto: Claudiu Dumitrache
Conacul este într-o avansată stare de degradare, dar tot atrage mulţi curioşi foto: Claudiu Dumitrache

La ieşire din Alexandria se găsesc ruinele unui fost conac ce provoacă fiori multor alexăndreni. Toată lumea zice că zona conacului este bântuită, iar sataniştii îşi fac veacul pe acolo la lăsarea întunericului.

Chestii „înfiorătoare“ se petrec în ruinele conacului aflat pe şoseaua de centură a Alexandriei. Unii vorbesc despre ruine ca fiind un loc de întâlnire al unui grup de satanişti care îşi face veacul acolo după lăsarea întunericului. Alţii spun că zona respectivă este bântuită de fantome şi în interiorului conacului se întâmplă chestii înfiorătoare şi asta pentru că acesta ar avea sute de camere, ca într-un labirint.

Pereţii poartă tot felul de însemne şi înscrisuri satanice, iar imaginea pare desprinsă dintr-un film de groază. Pe toţi peeţii, de la un capăt la celălalt citeşti despre ”moarte” şi „Satan rege”.

Legendele legate de acest loc sunt cunoscute de foarte mulţi alexăndreni, care privesc ruinele ca pe un loc al întâlnirilor ”necurate”. Cei mai mulţi ştiu că în ruinele fostului conac se întâlnesc de ani de zile, tineri teribilişti care îşi spun „satanişti”.

În anul 1999, un student la Facultatea de Regie Film a realizat un scurt-metraj în conacul cu pricina. Acesta nu a făcut decât să alimenteze zvonurile despre ”moarte” care se leagă de acel loc.

În ciuda poveştilor care circulă în continuare prin oraş în legătură cu ruinele conacului, la poliţie, în ultimii 10 ani, nu a ajuns nici o sesizare legată de acest loc.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările