Arad

articolul anterior articolul urmator

Şeful Evidenţei Persoanelor din Primăria Lipova a fost împuşcat mortal la vânătoare. Acesta avea 35 de ani

2
22 Aug 2015 10:59:56
Autor: Bogdan Iancu
Alexandru era un tânăr admirat de mulţi FOTO Facebook
Alexandru era un tânăr admirat de mulţi FOTO Facebook

Un tânăr de 35 de ani, Alexandru Stei, angajat al Primăriei Lipova, a fost ucis în urma unei partide de vânătoare. Aceasta era una autorizată şi s-a desfăşurat pe dealurile dintre Păuliş şi Miniş.

Autorităţile spun că unul dintre vânători, în vârstă de 67 de ani din Păuliş, a executat foc din greşeală asupra altui participant, S. A. de 35 de ani din Lipova. Rănitul a fost transportat de urgenţă la spital în stare critică, unde a decadat.

Alexandru îndeplinea funcţia de şef al Serviciului de Evidenţă Computerizată a Persoanelor din cadrul Primăriei Lipova. Tânărul era o persoană extrem de respectată în Lipova, un fost  sportiv, jucător la Şoimii Lipova. El a fost un soţ şi taă model. Prietenii şi familia lui sunt şocaţi, iar contul său de facebook  s-a umplut de mesaje.

„Nu se poate !!!!!! Colegul meu din anii de liceu, coleg la echipă de fotbal Şoimii Lipova, prieten adevărat şi un băiat cu mult umor!!! Prea trist, dar trebuie să acceptam, cu durere în suflet, că Dumnezeu l-a luat la el cu un scop, numai de el ştiut, dar cu siguranţă Dumnezeu l-a iubit pentru sufletul lui mare şi bunătatea de care a dat dovada toată viatţa!!!! Cuvintele sunt sărace în aceste momente, noi cei rămaşi aici nu putem decât să ne rugăm pentru sufletul tău  şi să avem credinţaă că odată ne vom reîntâlni acolo sus şi vom continua frumoasa prietenie care ne-a legat!!!!!! Rămas bun, prieten drag!!! Dumnezeu să te odihnească în pace!!”, este doar unul dintre mesaje. 

 

Vă mai recomandăm: Vânător găsit mort pe islazul din Buneşti. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă şi braconaj

Un pădurar din Mehedinţi a murit, împuşcat în cap cu o armă de vânătoare

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Utilizator Adevărul
22.08.2015, 11:18:25

Comentariu considerat abuziv.

Ilim
22.08.2015, 13:17:44

Razbunarea vanatului. Unele animale au ingeri pazitori la fel ca si oamenii..suflete reincarnate sub protectie eterna...

Modifică Setările