Arad

articolul anterior articolul urmator

Arădeanca Ramona Creţu a fost numită ca secretar general adjunct în Ministerul Culturii

0
30 May 2016 21:07:10
Autor: Bogdan Iancu
Ramona Creţu Foto Bogdan Iancu
Ramona Creţu Foto Bogdan Iancu

Arădeanca Ramona Creţu, fostul director adjunct al Centrului Municipal de Cultură Arad, a fost numită secretar general adjunct al Ministerului Culturii. Decizia a fost luată de premierul Dacian Cioloş.

În ultimele două luni, Ramona Creţu a fost consilier la cabinetul secretarului de stat din Ministerul Culturii, Corina Şuteu. De-a lungul timpului aceasta a deţinut şi funcţia de purtător de cuvânt al Consiliului Judeţean Arad, în mandatul preşedintelui Iosif Matula.

Decizia de numire aparţine primului ministru al României, Dacian Cioloş, şi a fost publicată în Monitorul Oficial pe 23 mai 2016. Decizia  nr. 195/2016 vorbeşte de „exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare de către d-na Ramona Bogdana Creţu a funcţiei publice vacante din categoria înalţilor funcţionari publici de secretar general adjunct al Ministerului Culturii”. La baza deciziei luate de prim-ministrul României stă „propunerea Ministerului Culturii, formulată prin Adresa nr. 3.662 din 6 mai 2016, precum şi Avizul favorabil nr. 27.621/2016 al Agenţiei Naţionale a funcţionarilor publici privind exercitarea cu caracter temporar, prin detaşare, a funcţiei publice vacante din categoria înalţilor funcţionari publici de secretar general adjunct al Ministerului Culturii de către doamna Ramona Bogdana Creţu”.

Vă mai recomandăm: Ministerul Culturii cere candidaţilor la alegerile locale să-şi exprime punctul de vedere în privinţa protejării patrimoniului cultural

Ministerul Culturii a anulat concursul câştigat de Vintilă Mihăilescu la Muzeul Ţăranului, pentru că Şerban Sturdza nu ar fi îndeplinit condiţiile pentru comisie

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările