Arad

articolul anterior articolul urmator

Cleopa Jurj, duhovnicul arădean care prevesteşte sfârşitul lumii

6
20 Jan 2015 09:06:31
Autor: Bogdan Iancu
Călugărul Cleopa Jurj FOTO arhivă
Călugărul Cleopa Jurj FOTO arhivă

Călugărul Cleopa Jurj de la mănăstirea arădeană Gai este unul care şochează periodic prin luările sale de poziţie.

Astfel, acesta a susţinut, de-a lungul ultimilor ani, că ştie când vine sfârşitul lumii, şi-a avertizat enoriaşii să nu accepte cardul de sănătate pentru că, citit invers, acesta înseamnă DRAC, că cipurile din noile cărţi de identitate pot duce la pierderea sufletului şi că băuturile pe bază de cola conţin avortoni!

Călugărul Cleopa a intrat în atenţia publicului arădean şi nu numai în urma unopr profeţii de-a dreptul şocante.

La un moment-dat, părintele Cleopa avertizeaza că o mare nenorocire se va abate asupra omenirii prin anul 2032.

„În 1999, în 11 august, a fost eclipsă pe cer. S-a născut un copil atunci, copilul diavolului. Are 15 ani acum. Anii merg şi în acest copil e Lucifer, dracul, dumnezeu cel mort, s-a băgat în copil, e ascuns undeva. Nu ţi se arată ţie. Tot merge, cu buletine, cu asta… asta e unul, semn, pe cer. Preţurile din magazine sunt toate cu 99. 99, de ce? Este anul copilului diavolului. În scriptură scrie că diavolul are 666, copilul lui are 999 şi atunci vine. Socotim: la naşterea copilului diavolului, cât va dura lumea, el va fi la 30 de ani pus pe scaun, acesta e adevărul şi trei ani va domni pe scaun, va veni judecata şi sfârşitul lumii. Socotim ca babele, pe degete: va fi în 99, în 29 va fi pus pe scaun şi în 2032 va fi, cam aşa, zicem noi, va fi Dumnezeul băgat cu cipul, cu toate, care se pun în magazine, preţurile, cu 99, toate sunt cu numărul diavolului“, susţine Cleopa Jurj, călugăr la mănăstirea Gai.

Faţa bisericească îşi avertizează enoriaşii că acceptul dat pentru noile cărţi de identitate ar putea să îi coste viaţa şi chiar sufletul, în contextul în care diavolul îşi va proteja acoliţii tocmai prin astfel de semne.

Cola nu scapă de profeţii

Părintele Cleopa a luat în vizor şi băuturile răcoritoare pe bază de cola. Părintele Cleopa îi sfătuieşte pe enoriaşii care participă la slujbele sale să nu consume astfel de sucuri pentru că ele conţin avortoni!

„Dacă beţi cola, practic beţi din sângele copiilor voştri” - este mesajul pe care l-au recepţionat credincioşii din partea duhovnicului mănăstirii Gai.

Arhiepiscopia Aradului nu a dorit să comenteze în niciun fel predicile părintelui Cleopa.

Reprezentanţii Arhiepiscopiei Aradului se delimitează de opiniile duhovnicului Mănăstirii Gai, considerând că acesta a vorbit în nume personal şi nu reprezintă punctul de vedere al bisericii.

 

Vă mai recomandăm: Profeţia părintelui Iustin Pârvu, aproape de termenul limită

Profeţii cutremurătoare pentru 2015

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

Utilizator Adevărul
20.01.2015, 11:31:51

Comentariu considerat abuziv.

Bogdan Mirica
28.01.2015, 11:39:11

Eu cred ca ar cam trebui putin controlat la Socola CE ar spune despe unul ca mine daca ar stii ca 24.11.1982 care dupa anul dominii fac fac AD 666 . Normal eu sunt diavolul mai mare, un dement ca toti aia de apar la usa ta de Boboteaza si iiti cer bani sa dea cu pamatuful in casa.

Justin Time
28.01.2015, 17:50:58

Mișto! Hai, dăm un party de sfârșitul lumii? Măcar un grătar acolo, cu mici și bere :D

Utilizator Adevărul
28.01.2015, 22:55:06

Comentariu considerat abuziv.

Utilizator Adevărul
29.01.2015, 10:06:26

Comentariu considerat abuziv.

Vezi toate comentariile (6)

Modifică Setările