Arad

articolul anterior articolul urmator

Creatoarea de modă Vali Cioban şi-a lansat colecţia „Contrast” în cadrul săptămânii modei de la Paris

0
7 Mar 2017 12:58:46
Autor: Untaru Claudia
Vali Cioban a prezentat la Paris FOTO arhivă personală
Vali Cioban a prezentat la Paris FOTO arhivă personală

Creatoarea de modă din Arad, Vali Cioban, şi-a lansat colecţia „Contrast” în cadrul săptămânii modei de la Paris. Designerul şi sufletul casei de moda arădene Chic, Vali Cioban, este primul designer din vestul ţării care a fost invitat să îşi prezinte colecţia la Paris Fashion  Week.

Invitaţia către designerul aradean a fost făcută de cunoscuţii organizatori de la Oxford Fashion Studio in urma prezentării colecţiei IELELE la MQ ViennaFashionWeek 2016. Colecţia lansată la Paris se numeşte "Contrast" şi este inspirată din puterea gingaşului ghiocel şi contrastul firului de mărţişor. 

„Este o colecţie, o secvenţă dintr-un scenariu de reinnoire a timpului, de renaştere a naturii. Inspirată din puterea gingaşului ghiocel şi contrastul reprezentat de firul de mărţişor, colectţa transmite inocenţă şi iubire, sinceritate şi mister", a spus Vali cioban.


Show-ul Chic by Vali Cioban s-a desfăşurat într-un loc ultraselect din Paris: Hotel d’Évreux, Place Vendôme.  La eveniment a fost prezent chiar şi ambasadorul Adrian Cioroianu, delegat permanent al României pe lângă UNESCO.


Vali Cioban lucează în acest domeniu de 25 de ani. Arădeanca a mai avut prezentări la Feeric Fashion Week Sibiu, Bucharest Fashion Week şi Mq Viena Fashion Weeek,  la Ambasada Română din Viena, la New York 2014.


La Paris, Vali Cioban a prezentat şapte creaţii. Cinci de damă şi două de bărbaţi. Cei doi băieţi model sunt  arădenii Alexandru Cioban şi Valeriu Ilisie, ambii în vărstă de 16 ani.  

 

Vă mai recomandăm: Un designer român a impresionat la Săptămâna Modei de la New York

Un adolescent din România, în topul celor mai promiţătoare manechine de la Săptămâna Modei din Milano

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările