Arad

articolul anterior articolul urmator

De Ziua Mondială a Sănătăţii arădenii s-au dovedit a fi campioni la lenevit

0
8 Apr 2010 07:48:33
Autor: adevarul
Arădenii pot merge la bazin fără să plătească până pe 11 aprilie
Arădenii pot merge la bazin fără să plătească până pe 11 aprilie

De Ziua Mondială a Sănătăţii, Bazinul de înot Delfinul a lăsat în zadar porţile deschise pentru arădeni. Administratorul bazinului se aştepta la un flux mult mai mare de arădeni, însă doar 14 persoane au profitat şi au mers gratis la înot.

Timp de o săptămână, arădenii au posibilitatea să facă sport fără să plătească în mai multe săli şi cluburi sportive din oraş. Bazinul Delfinul este una dintre locaţiile unde iubitorii de mişcare pot înota gratuit. Bazinul şi-a deschis porţile de ieri, însă spre dezamăgirea administratorului instituţiei, doar 14 persoane s-au arătat interesate să facă mişcare, gratuit.

„Poate campania nu a fost destul de mediatizată prin presa arădeană iar multe persoane nu au ştiut că au gratuit la bazin. Oricum gratuitatea la înot se va prelungi până pe 11 aprilie”, a declarat Nicolae Fereştean, administratorul bazinului.

Pentru prima oară

Acesta a mai spus că iubitorii de sport pot merge la bazin zilnic între orele 9.00 şi 13.00, putând economisi 15 lei, cât costă în mod normal o şedinţă de înot. „Arădenii trebuie să aibă cu ei căştile pentru cap, căci scăldatul în bazin fără acest accesoriu este interzis. Este prima dată când participăm la campania iniţiată de către medicii Direcţiei de Sănătate Publică Arad”, a adăugat Nicolae Fereştean.

Din păcate, până astăzi arădenii au demonstrat că sunt mai degrabă campioni la lenevit decât la înot. Tot în cadrul campaniei, sala de sport de la fosta Fabrică de Zahăr are intrarea liberă pentru fotbal de sală între orele 9.00 şi 12.00. „Nu am ştiut că putem merge la fotbal şi înot fără să plătim. Cred că o să merg la bazin zilele viitoare. Câteva ore de mişcare nu strică. Mă bucur că avem şansa să uităm de stresul de la lucru, deşi este destul de dificil să ajungem dimineaţa pe la una din sălile de sport”, a spus Mihai Cornea, din Arad.

Liber la sport

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) şi-au dorit ca Ziua Mondială a Sănătăţii să fie simţită şi printre arădeni. „Sportul înseamnă sănătate, de aceea am decis să le propunem cluburilor această campanie”, a spus Dana Negru, director coordonator la DSP Arad.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările