Arad

articolul anterior articolul urmator

Fondul de rulment al municipiului merge în acest an la investiții

0
3 Feb 2010 14:32:07
Autor: adevarul
Banii vor fi direcționați către lucrări de investiții
Banii vor fi direcționați către lucrări de investiții

Peste 20 de  milioane de lei din fondul de rulment al municipiului vor fi direcționați către investiții. Banii vor ajunge la școli, ștrand, extindere iluminat public dar și în Planuri Urbanistice Zonale.

Cinci zone ale Aradului vor avea în acest an PUZ-uri ce vor fi plătite din fondul de rulment al orașului. ”Este vorba despre Grădiște Nord, Grădiște Sud și zona Grădina Poștei, dar și malul Mureșului și zona de monumente protejate”, a explicat primarul Aradului, Gheorghe Falcă.

Acesta a mai adăugat că la grădinița PP2 se va construi un nou corp de clădire  iar pe Stadionul Gloria va fi amenajată pista de atletism,

Alți bani din aceeași sursă vor fi direcționați către amenajări în incinta ștrandului Neptun. Este vorba despre amenajarea intrării în ștrand dinspre Podul Decebal dar și de zona bazinului mic, unde toboganul existent și abandonat va fi desființat.

”Ne gândim să creem acolo o zonă pentru cei mai mici arădeni. Dacă în zona bazinelor mari există amenajări pentru copii de vârstă medie, aici vom încerca să aranjăm lucrurile pentru cei mici”, a explicat primarul.  

Și iluminatul public va fi extins, iar o parte din bani sunt destinați unor lucrări la Biserica Șega II.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările