Arad

articolul anterior articolul urmator

FOTO Cel mai mare lanţ de hârtie din lume a fost realizat de 25 de copii de la un centru de zi

0
18 Jun 2014 16:43:02
Autor: Untaru Claudia
Lanţul a fost întins pe terenul de fotbal din localitate
Lanţul a fost întins pe terenul de fotbal din localitate

Copiii de la „Centrul de zi” din oraşul Ineu au toate şansele să intre în Cartea Recordurilor, după ce au realizat un lanţ cu o lungime de 2440 de metri, confecţionat din hârtie.

Acesta a fost desfăşurat miercuri pe terenul de fotbal din localitate, pentru a fi măsurat, operaţiune filmată şi fotografiată pentru a fi trimisă pe adresa Guinness Book.

Urmează apoi ca reprezentanţii prestigioasei Cărţi a Recordurilor să vină la Ineu, pentru omologarea celui mai mare lanţ din hârtie din lume realizat de copii.
Iniţiativa i-a aparţinut directorului „Centrului de zi”, Lavinia Crişan, şi s-a născut din dorinţa acesteia de a-i implica într-o activitate pe toţi copiii de la centru, indiferent de vârstă.

„Am căutat o activitate care să poată fi făcută de toţi cei 25 de copii, indiferent de vârstă”, a mărturisit Lavinia Crişan. La realizarea obiectivului au participat, astfel, toţi cei 25 de copii, care au vârste cuprinse între 4 şi 14 ani.

Prezent la eveniment, primarul oraşului, Călin Abrudan, i-a felicitat pe toţi cei implicaţi în proiect, manifestându-şi speranţa că lanţul va fi omologat şi înscris în Cartea Recordurilor.

„Mă bucur că, pe lângă alte activităţi şi pe lângă informaţiile pe care le primesc la Centrul de zi, copiii au fost angrenaţi într-un astfel de proiect, care i-a învăţat ce înseamnă răbdarea şi perseverenţa, iar eu sper că le va aduce şi răsplata pentru lucrul bine făcut, adică intrarea în Cartea Recordurilor”, a declarat Călin Abrudan.

 

Mai puteţi citi: „Got Talent“ a intrat în Cartea Recordurilor drept cel mai de succes format reality show

Franciza „Got Talent“, inventată de Simon Cowell, a devenit în mod oficial cel mai de succes reality show din toate timpurile, potrivit Guiness World Records. Compania de producţie Syco Entertaiment, deţinută de Cowell, şi FremantleMedia au făcut acest anunţ, iar Alistair Richards, preşedintele Guiness World Records, a confirmat ştirea.

Şcolile şi grădiniţele susţin Timişoara să intre Cartea Recordurilor cu cel mai mare pod din pet-uri din lume

Echipa care vrea să ducă Timişoara în Cartea Recordurilor cu cel mai mare pod din pet-uri din lume, EcoStuff Romania, lansează un nou concurs destinat tuturor şcolilor şi grădiniţelor din Judeţul Timiş "PET-uri Pentru Cartea Recordurilor".

Foto

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările