Arad

articolul anterior articolul urmator

FOTO Spectacolul cu foc a încheiat două săptămâni de distracţie

0
31 Aug 2015 14:51:37
Autor: Bogdan Iancu
Spectacol cu foc
Spectacol cu foc

Expoziţii, film, concerte de muzică populară şi uşoară, târg estival, cameră obscură, plimbări cu caleaşca, spectacole de foc şi festivalul cătlanelor. Toate acestea au avut loc timp de două săptămâni cât au durat Zilele Aradului.

La evenimente au participat zilnic mii de arădeni, fie că vorbim de filmul în aer liber de la Ştrandul Neptun, fie de târgul amenajat pe Bulevardul Revoluţiei între Teatru de Stat „Ioan Slavici” şi Palatul Administrativ.

 Sunt persoane care timp de două săptămâni aproape zilnic au trecut pe la târg pentru a mânca gogoşi greceşti, kebab ardelenesc sau porumb fiert. 

În deschiderea şi închiderea Zilelor Aradului a avut loc un spectacol cu foc. Duminică în ultima zi de sărbătoare înainte de spectacolul cu foc  pe Ştrandul Neptun s-a desfăşurat o nouă ediţie a Festivalului Cătlanelor unde s-au preparat aproximativ patru mii de porţii de mâncare. Spre seară pe scena amenajată a avut loc un spectacol folcloric la care au luat parte mii de arădeni.


Şi sâmbătă seara pe Ştrandul Neptun au fost mii de arădeni care au dorit să vadă spectacolul organizat. Pe scenă au urcat, pe rând, Fabrica de Spirt, What’s Up, Alex Velea şi Delia. Ultimii doi artişti fiind senzaţia serii.

Joi şi vineri au avut loc spectacole de muzică populară în cartiere şi acolo numărul arădenilor a fost destul de mare.

Zilele Aradului au fost organizate de Centrul Municipal de Cultură şi au susţinut candidatura Aradului pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021.

 

Vă mai recomandăm: FOTO Camera obscură şi pozele instant, un adevărat succes la Zilele Aradului

Itinerariu cultural urban în cadrul Zilelor Aradului 2015

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările