Arad

articolul anterior articolul urmator

Gest de cruzime: o femeie i-a pus căţeluşei gestante ace cu gămălie în mâncare

0
10 Oct 2016 16:31:49
Autor: Untaru Claudia
Medicul a salvat viaţa căţeluşei FOTO Facebook Wili Glaser
Medicul a salvat viaţa căţeluşei FOTO Facebook Wili Glaser

Un medic veterinar din Arad a postat pe pagina de Facebook imagini cu o căţeluşă gestantă pe masa de operaţii. Imaginiile au revoltat sute de arădeni, care cer pedepsirea unei bătrâne din Miniş care a încercat să-şi omoare căţeluşa gestantă şi i-a băgat în mâncare un pumn de ace.

Vorbim despre medicul Wili Glaser, de la Clinica Veterinară Playdog, care  a salvat căţeluţa adusă de la o asociaţie pentru protecţia animalelor. Câţeluşa era gestantă şi a ajuns la asociaţie prin intermediul unei femei din Miniş care a salvat-o, după ce a văzut că vomită ace cu gămălie.

La prima operaţie, cel puţin 40 de ace cu gămălie au fost scoase din esofag, iar multe altele au rămas în organism şi vor fi eliminate, probabil, pe cale naturală. În caz contrar, va fi nevoie de o altă operaţie.

Sute de persoane au comentat postarea medicului, cerându-i acestuia să depună plângere împotriva femeii şi mulţumindu-i că a salvat viaţa animalului.

„Datorită impactului emoţional al postării mele, mă simt obligat să vă ţin la curent cu starea căţeluşei. La ora actuală este bine, a şi mâncat. Un mănunchi de ace care ieri era în esofag s-a mişcat şi a trecut de stomac deja, de fapt toate acele sunt în mişcare şi sper să le elimine natural. O nouă operaţie va fi necesară doar dacă vor rămâne ace blocate pe undeva”, a scris Wili Glaser. Medicul veterinar este decis să depună o reclamaţie împotriva bătrânei agresoare.

 

Vă mai recomandăm: Acuzaţi de cruzime faţă de animale, fostul medic veterinar şi fostul administrator de la Adăpostul Grivei, condamnaţi la închisoare. Ce au decis magistraţii

Gest de cruzime rară la Iaşi: câini aruncaţi în smoală. Cazul a ajuns în presa internaţională

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările