Arad

articolul anterior articolul urmator

Mai multe firme din Italia angajează în domeniul hotelier peste 500 de români

0
7 Apr 2010 14:06:33
Autor: adevarul

EURES,  reţeaua de cooperare între Comisia Europeană şi alte organizaţii partenere implicate pe piaţa muncii promovează mai multe locuri de muncă vacante transmise de către ANOFM, astfel încât ofertele să devină accesibile persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

ANOFM prin intermediul portalului EURES pune astfel la dispoziţia persoanelor în căutarea unui loc de muncă în UE, un număr de 530 de oportunităţi de angajare în Italia.

“Reţeaua EURES promovează 530 de locuri de muncă în domeniul hotelier, în Veneţia şi Italia. Un număr de 160 de posturi de ospatari, cu diplomă de calificare, 15 posturi de hamal, 35 posturi pentru personal de întreţinere, 35 de posturi pentru personal la recepţie, 25 de posturi de portari/gardieni, 150 de posturi de cameriste, 90 de posturi de spălător vasem, 20 de posturi de bucătar şi ajutor de bucătar”, a declarat Mihaela Jude, purtător de cuvânt în cadrul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad.

Conditiile angajatorului italian se axează pe cunoştinţe de  limba italiană, experienţă în domeniul hotelier de minim un an, excepţie cele 35 de posturi de personal de întreţinere, unde se cere experienţă de minim doi ani. De asemenea, potenţialii candidaţi trebuie să ştie că constituie avantaj cunoaşterea limbilor engleza şi germana.

“Durata contractului este temporară sau full/time pe perioada estivală, nu se oferă cazare şi masă, iar salariul net variază între 700 şi 1.000 de Euro pe lună. Ofertele pot fi vizualizate pe site-ul ”, a adăugat Mihaela Jude.

Persoanele interesate pot depune CV-urile personal, până în data de 22 aprilie, ora 10, la sediul Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca din Arad, str. Calugareni, nr. 1A, în spatele magazinului Ziridava, la parter, ghişeul nr. 12, de preferat în format EUROPASS, dar se acceptă şi formatul uzual, obligatoriu în limba italiană.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările