Arad

articolul anterior articolul urmator

O întreagă familie s-a intoxicat cu ciuperci otrăvitoare. Patru persoane au ajuns la spital

0
16 Oct 2015 13:50:23
Autor: Bogdan Iancu
Cei patru arădeni au cules ciupercile de pe un câmp din zona satului FOTO ARHIVĂ
Cei patru arădeni au cules ciupercile de pe un câmp din zona satului FOTO ARHIVĂ

O întreagă familie din comuna arădeană Birchiş (satul Căpâlnaş) a ajuns la spital, după ce membrii acesteia au consumat ciuperci culese de pe un câmp din zonă.

Doi bărbaţi şi două femei (mamă, tată, fiică şi ginere) au mâncat din ciupercile pe care chiar ei le-au cules, iar după câteva ore li s-a făcut rău. Iniţial au fost chemaţi la domiciliul familiei medicii din zonă, însă aceştia au constatat că starea lor este gravă şi necesită tratament la un spital.

Astfel, fiica şi ginerele au ajuns la spitalul din localitatea timişeană Făget, situat la 14 kilometri de localitatea arădeană, aceştia suferind o formă mai uşoară de intoxicare.

Mama şi tatăl femeii, fiind în stare mai gravă, au ajuns la Spitalul Judeţean Arad. „Două persoane – soţ şi soţie – intoxicate acut, în stare gravă, au ajuns la spital. Au fost internate pe Terapie Intensivă, intubate şi ventilate. Acum sunt mai bine, sunt detubate, respiră spontan, iar sâmbătă vor fi transferate de pe secţia de Terapie Intensivă pe secţie medicală” – a declarat Adrian Wiener, managerul Spitalului Judeţean Arad.

Vă mai recomandăm: 20 de intoxicaţi cu ciuperci, internaţi în trei zile la Spitalul Judeţean Baia Mare. Nu mai sunt locuri pe secţia de Interne

O familie întreagă din Breţa intoxicată cu ciuperci otrăvitoare

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările