Arad

articolul anterior articolul urmator

Opt elevi cu deficienţe de vedere din judeţul Arad au obţinut premii la Olimpiada Naţională

0
21 Apr 2013 13:55:26
Autor: Untaru Claudia
Elevii arădeni au participat la Olimpiadă FOTO arhivă
Elevii arădeni au participat la Olimpiadă FOTO arhivă

Opt elevi cu deficienţe de vedere din judeţul Arad au obţinut premii la Olimpiada Naţională. Olimpiada a fost susţinută la Limba şi literatura română, Matematică, Istorie, Limba engleză, Tehnologia informaţiei şi a comunicaţiilor, Citire şi scriere în limbaj Braille şi s-a desfăşurat la Liceul Special „Sfânta Maria” Arad.

La concurs au participat 60 de elevi din opt judeţe, 20 de profesori evaluatori şi membri în Comisia Centrală şi 14 cadre didactice însoţitoare. Astfel,  din judeţul Arad din clasa a VIII- a, Gabriela Grigoraş a luat locul I, la Limba şi literatura română, Raul Trifu a luat locul I, la Limba engleză, Cirpian Truţă a luat locul I, la Tehnologia informaţiei şi a comunicaţiilor, iar Robert Varga a obţinut locul III, la Matematică.

Pentru elevii din clasa a XII-a, situaţia a stat în felul următor: Izabela Iuhasz, locul I la Limba şi literatura română, Sergiu Cârlan, locul I la Limba engleză, Christopher Nagy, locul I, la Tehnologia informaţiei şi a comunicaţiilor şi Sergiu Susan, locul III, la Istorie. 

Mai puteţi citi: Au fost selectaţi primii elevi din loturile olimpice la Ştiinţe. România ar putea urca în Top 3 mondial la Informatică

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările