Arad

articolul anterior articolul urmator

Parteneriate privind proiecte de mobilitate în sectorul forţei de muncă din Republica Moldova

0
7 Nov 2017 10:45:44
Autor: Untaru Claudia
Arădeanul Antoniu Martin a încheiat parteneriate FOTO arhivă personală
Arădeanul Antoniu Martin a încheiat parteneriate FOTO arhivă personală

Prezent în aceste zile la Chişinău, preşedintele Centrului Interregional de Advocacy şi Diplomaţie, dr. Antoniu Martin, a încheiat o serie de parteneriate cu instituţii publice, cu organisme din sectorul administrativ, economic şi educaţional

Prezent în aceste zile la Chişinău, preşedintele Centrului Interregional de Advocacy şi Diplomaţie, dr. Antoniu Martin, a încheiat o serie de parteneriate cu instituţii publice, cu organisme din sectorul administrativ, economic şi educaţional.

Aceste parteneriate  privesc implementarea unor programe de mobilitate în domeniul forţei de muncă din Republica Moldova.

”Aceste programe reprezintă probabil o premieră pe piaţa muncii din Republica Moldova, venind în întâmpinarea unor necesităţi obiective existente acolo. Ne propunem ca în perioada următoare să încheiem acorduri cu alte entităţi administrative dar şi cu instituţii de învăţământ cu profil tehnic din Chişinău şi alte oraşe. Programele de mobilitate ar urma să fie implementate prin intermediul unor companii multinaţionale din vestul României, ceea ce va asigura reconversia profesională a unor absolvenţi de studii profesionale din Republica Moldova”, a declarat dr. Antoniu Martin, preşedintele Centrului Interregional de Advocacy şi Diplomaţie.

 

Mai puteţi citi: Arădeanul Antoniu Martin a condus delegaţia economică din Republica Moldova

Istoricul arădean Antoniu Martin, primit la Preşedinţia Republicii Moldova

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările