Arad

articolul anterior articolul urmator

Sergiu Florea, studentul criminal de la Medicină și-a ratat cariera de preot

0
22 Mar 2010 12:49:51
Autor: adevarul
De pe băncile Seminarului Teologic din Arad a ieşit Sergiu Florea, acuzat de cea mai oribilă crimă a ultimilor ani, din Vestul ţării
De pe băncile Seminarului Teologic din Arad a ieşit Sergiu Florea, acuzat de cea mai oribilă crimă a ultimilor ani, din Vestul ţării

Studentul măcelar a absolvit Seminarul Teologic Ortodox din Arad, cu un an înainte de crima de la Medicină. Studentul ucigaş a ales să urmeze cursurile Universităţii de Medicină şi Farmacie deoarece, spune el, a dorit să ajute oamenii.

Din spatele gratiilor, studentul măcelar s-a confesat psihologului de la Serviciul de Probaţiune Timiş şi a mărturisit că era convins că avea puţine şanse să prindă o parohie. „Sergiu recunoaşte că nu avea calităţi vocale adecvate pentru a deveni preot apreciat, pe lângă faptul că şansele sale de a găsi o parohie, ca o condiţie a hirotonisirii în preoţie, sunt extrem de mici”, a notat psihologul în raportul de evaluare a studentului măcelar de la Medicină.

Studentul măcelar a urmat timp de patru ani, între 2004 şi 2008, cursurile liceale ale seminarului teologic arădean. El şi-a dorit să devină preot încă din copilărie, fiind crescut în spiritul creştin de bunicii săi din partea mamei.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările