Arad

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Au încercat să fure bancomatul de la Dedeman Arad. Acţiunea a fost surprinsă de camerele de supraveghere

0
15 Jan 2020 11:25:43
Autor: Stefan Both
Hoţii s-au folosit de o maşină de lux FOTO Captură video
Hoţii s-au folosit de o maşină de lux FOTO Captură video

Hoţii au încercat să fure un bancomat din incinta centrului comercial Dedeman de pe Calea Aurel Vlaicu din Arad. Acţiunea lor a eşuat.

Hoţii au încercat să dea lovitura miercuri dimineaţa, în jurul orei 4. Intenţia lor era să fure cu totul bancomatul din incinta centrului comercial Dedeman, de pe Calea Aurel Vlaicu. Planul lor era să scoată bancomatul din magazin trăgându-l cu ajutorul unei maşini. Aceştia au purtat cagule să nu fie reconuscuţi pe camerele video de supraveghere.  
 
“În timp ce o parte dintre hoţi erau ocupaţi cu furtul bancomatului, alţi doi au încercat să ajungă la ghişeul casei de schimb valutar din interiorul magazinului, folosind o rangă pentru a deschide uşa. Hoţii au abandonat operaţiunea când au fost surprinşi de un angajat al magazinului, acesta sunând la 112”, scrie Aradon.ro.
 
“Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au constatat că în jurul orei 04:00, patru persoane mascate au forţat uşa de acces în magazin, au pătruns în interior şi folosindu-se de o chingă, au legat bancomatul amplasat în proximitatea intrării, de un autoturism şi au încercat smulgerea aparatului, fără a reuşi acest lucru. În acelaşi timp, doi dintre autori s-au deplasat la ghişeul de schimb valutar care funcţionează în interiorul magazinului şi folosindu-se de o rangă au forţat uşa fără a pătrunde în interior. Autorii au abandonat activitatea infracţională fiind surprinşi de către un angajat. Cele patru persoane au părăsit locaţia fără a duce la sfârşit rezoluţia infracţională. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat, în vederea identificării persoanelor în cauză şi tragerea acestora la răspundere penală”, au declarat reprezentanţii IPJ Arad, pentru Aradon.ro.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii