articolul anterior articolul urmator

Anonymous de Bacău, condamnat pentru ultraj. Cum a dirijat circulaţia într-o intersecţie şi l-a pălmuit pe poliţistul trimis să-l îndepărteze

4
3 Jul 2019 14:02:45
Autor: Simona Voicu

4 Comentarii

daco getul
3.07.2019, 14:17:38

mare noroc ca asta traieste in Romania.Ar fi fost vai de steaua lui in tari ca sua

+2 (4 voturi)
Ovidiu Olariu
3.07.2019, 15:28:33

Mare ii gradina lui Dumnezeu ! In afara oamenilor normali si obisnuiti, care in Romania sunt aproape pe cale de disparitie, tara este mult prea plina de doua categorii de indivizi: 1. de indivizi dusi cu pluta; 2. de politruci, pripasiti prin "n" partide, intre care "stralucesc" inegalabilii nostri pesedisti, care au impresia ca se ocupa -cu "competenza" !- de politichie, dar care, de ani de zile, nu fac nimic altceva decat sa-si bata joc de justitie si sa ne taraie printr-un nesfarsit rahat ! Si mai avem inca un factor important, care poate fi considerat un argument decisiv: Romania mai are si o justitie care este pe masura bunilor nostri cetateni ! Iata cum a reactionat justitia romana, urmare "protestului", se pare cat se poate de vehement, al asa-zisului Anonymous de Bacau: "Tânărul de 25 de ani a negat acuzaţiile de ultraj, afirmând că era sub influenţa băuturilor alcoolice şi dorea să se distreze. Judecătoria Bacău a dispus condamnarea lui la un an şi jumătate de închisoare, cu AMANAREA aplicării pedepsei. Sentinţa a fost contestată de procurori, care o consideră prea blândă, dar şi de inculpat". Pai, era absolut normal ca individul sa conteste sentinta ! Nu mai comentam faptul ca "aproape patru ani le-au fost necesari autorităţilor din Bacău pentru a soluţiona acest caz" ! Orice s-ar spune, este un timp rezonabil, iar pe de alta parte spuneti si voi, ce fapta grava a savarsit Anonymous ? A palmuit un politist, iar pe al doilea l-a amenintat cu un fleac: ca "ii va taia beregata" ! Bine a facut, nu-i asa ? Doar a fost in legitima aparare ! Si, in plus, a recunoscut ca era beat ! La urma urmei, cum sa fie condamnat ? Nu mai este voie in Romania sa te imbeti si sa agresezi politistii ? !

+5 (5 voturi)
mossss ion roata
3.07.2019, 18:00:43

Daca palmuia un politist in State, nu mai traia sa apuce sa-l ameninte pe cel de-al doilea. Asta e normalitatea, nu altceva.

+2 (2 voturi)
ivanhoe zoom
3.07.2019, 17:55:28

"Alupigus" de Bacau.

+1 (1 vot)