Bacău

articolul anterior articolul urmator

Bacău: Un copil de zece ani s-a spânzurat

0
29 Mar 2010 11:16:38
Autor: adevarul
Familia copilului se pregăteşte de înmormântare
Familia copilului se pregăteşte de înmormântare

Un băieţel de zece ani, din comuna Urecheşti, şi-a pus capăt zilelor spânzurându-se în grajd. Nenorocirea s-a petrecut sâmbătă, iar cazul este investigat de poliţişti.

Potrivit martorilor, băiatul, elev în clasa a IV-a la şcoala din satul Cornăţel, avea mai multe motive de supărare. „Nu era un copil izolat, avea un comportament normal, dar ştiu că avea probleme în familie. Mama sa fusese joi la spital, diagnosticată cu cancer, iar vineri revenise acasă. Mie mi s-a spus că băiatul se ataşase foarte mult de un mânz din gospodărie, pe care însă tatăl său l-a vândut. Copilul a fost foarte afectat şi ar fi spus chiar unor vecini că „tata a vândut calul, dar va vedea el ce a făcut, o să mă spânzur". Dar nu s-ar fi gândit nimeni că se poate întâmpla aşa ceva", a declarat directorul şcolii din comună, Petre Prătăşanu.

Poliţia a început cercetările. „Pe 27 martie, copilul a fost găsit de tatăl său, în grajd, cu un laţ în jurul gâtului, agăţat de o grindă. A desfăcut laţul, l-a transportat afară pe minor, a anunţat serviciile de urgenţă şi a încercat să-l resusciteze, însă copilul decedase. În această cauză se fac cercetări pentru a se stabili exact împrejurările în care a survenit decesul copilului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subinspector Narcisa Butnaru.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările