Bacău

articolul anterior articolul urmator

Căzătură fatală pentru copilul dus de mamă la spital

0
27 Nov 2009 12:43:47
Autor: adevarul
Băieţelul a fost dus la spital chiar de mama lui
Băieţelul a fost dus la spital chiar de mama lui

Ipoteza unui omor cauzat de o lecţie de corecţie aplicată copilului de 2 ani din Bacău, care a murit acum două zile la spital, a fost spulberată de rezultatele necropsiei efectuate ieri.


Medicul legist a stabilit că decesul micuţului Manuel nu are nicio legătură cu o eventuală bătaie. „Moartea a survenit ca urmare a unei hemoragii şi a unui traumatism craniocerebral cauzate de un accident prin cădere“, ne-a declarat comisarul Marian Corciu, ofiţerul care s-a ocupat de caz. În aceste condiţii, mama copilului, Angela Duma Jujcăischi (33 de ani), nu poate fi acuzată de nicio infracţiune.


S-a stabilit că femeia era la serviciu când s-a întâmplat nenorocirea. Copilul nu era singur, ci fusese lăsat în grija unui frate mai mare de 13 ani. Imediat ce a aflat de accident, Angela Jujcăischi şi-a luat băieţelul şi l-a adus la spital“, a precizat Corciu. Şi procurorii susţin că nu au niciun motiv pentru a o acuza pe mamă.


Vom avea o discuţie cu ea. Dar a fost vorba despre un accident“, a spus Vasile Iancu, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunal Bacău. Deşi iniţial s-a spus că Angela Jujcăischi a fost acuzată că şi-a adus băieţelul rănit la spital, după care a fugit, se pare că a fost vorba de o neînţelegere.

Pe mine m-a sunat ieri dimineaţă (miercuri n.r.) să mă roage să o ajut cu bani. Mi-a spus că băieţelul a avut un accident şi că se află la spital. Mi-a mai spus că a stat şi ea la spital până când copilul a ieşit din operaţie, dar că n-a reuşit să-l vadă. După o oră am primit iarăşi un telefon de la ea şi mi-a spus că băieţelul a murit“, povesteşte Mariana Grădinaru, secretara şcolii unde mama lui Manuel lucra ca îngrijitoare. Tot secretara susţine că Angela Jujcăischi era o mamă model şi că vorbea tot timpul despre cei trei copii ai săi, pe care-i iubeşte ca pe ochii din cap.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările