Bacău

articolul anterior articolul urmator

Condamnat la 21 de ani de închisoare pentru viol şi crimă, s-a spânzurat în baie, în Penitenciarul Bacău

0
11 Mar 2014 13:53:52
Autor: Mircea Merticariu
Un tânăr condamnat pentru viol şi crimă s-a sinucis în Penitenciarul Bacău FOTO Mircea Merticariu
Un tânăr condamnat pentru viol şi crimă s-a sinucis în Penitenciarul Bacău FOTO Mircea Merticariu

Dănuţ Vasile Berejanţchi şi-a violat pe 17 mai 2013 verişoara de numai 14 ani. În luna ianuarie el a fost condamnat definitiv la 21 de ani de închisoare. Vestea condamnării dar şi starea de vinovăţie l-au adus în pragul depresiei. Vineri şi-a pus capăt zilelor.

Tânărul Dănuţ Vasile Berejanţchi (21 de ani), din Suceava, deţinut în Penitenciarul Bacău, nu a putut suporta gândul că are de ispăşit încă 21 de ani în spatele gratiilor. Vineri după amiază, într-un moment în care nu era supravegheat, s-a spânzurat de o ţeavă aflată în baie. „Vineri, în jurul orei 15.00, persoana condamnată a fost găsită spânzurată în grupul sanitar al camerei, de către agentul supraveghetor al secţiei. Personalul medical al unităţii a intervenit imediat pentru acordarea primului ajutor şi concomitent a fost anunţat serviciul de urgenţă 112. Echipajului SMURD, sosit la penitenciar, a declarat decesul la ora 16.20“, a precizat inspectorul principal Adrian Novac, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Bacău.
Dănuţ Berejanţchi şi-a violat în urmă cu aproape un an verişioara minoră de numai 14 ani. De teamă să  nu fie reclamat, acesta  i-a tăiat gâtul cu un cuţit. Fata a fost ascunsă în pădure, după care tânărul a plecat câteva zile în Polonia. La întoarcere a folosit telefonul mobil al verişoarei sale iar anchetatorii au pus astfel mâna pe el.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările