Bacău

articolul anterior articolul urmator

Medalii la judo pentru sportivii din Bacău

0
3 Jun 2013 23:36:05
Autor: Olimpia Filip
Judoka de la JC Royal
Judoka de la JC Royal

În prima zi a lunii iunie, judoka de la 10 cluburi din zona Moldova au participat la Cupa 1 iunie, ce a avut loc în Sala sporturilor din Bacău.


Concursul, aflat la cea de-a X-a ediţie, a fost organizat de către Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Bacău, în colaborare cu Asociaţia Judeţeană de Judo şi JC Royal Bacău.

JC Royal Bacău s-a prezentat la concurs cu 14 sportivi, pregătiţi de prof. Aurel Chelariu, care au ocupat  primul locul pe echipe.

La individual, pe prima poziţie a podiumului s-au clasat Dragoş Cremene, Miruna Vultur, Robert Miron şi Ştefano Dumitru. Locul II a fost ocupat de Buga Ştefan şi Buga Andrei, iar medalie de bronz a obţinut Nicolau Victor.               

Pe celelalte două spaţii de luptă s-a desfăşurat etapa de zonă a Euroregiunii Moldova, pentru U11 (n.2003-2004) şi U13 (n.2001-2002)- masculin şi feminin.

De la SCM - JC Royal Bacău au participat 15 sportivi, 11 dintre aceştia calificându-se pentru finale, ce vor avea loc la Techirghiol şi Arad.

La acelaşi concurs, componentele CS Bronx Bacău Mădălina Ardeleanu şi Melania Calfă s-au clasat pe prima poziţie, iar Sabrina Sociu şi Eliza Năforniţă au ocupat locurile II şi III.

Ne pregătim pentru Cupa Europeană de la Gyor, Ungaria, unde vom merge cu patru sportivi, dar şi pentru Balcaniada din Turcia, concursuri unde Manuela Bârzu, antrenoarea noastră a triumfat anterior. Sperăm ca elevii noştri să îi calce pe urme, a declarat Daniel Zodian, preşedintele CS Bronx.

  Alte articole:

Muzică şi expoziţie de pictură "De ziua ta, copile drag!"

FOTO Elevii se întrec la concursul "Cu viaţa mea apăr viaţa"

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările