Bacău

articolul anterior articolul urmator

Supermarketul Kaufland, obligat să scoată gardurile de separare dintre vaccinaţi şi nevaccinaţi la Bacău

8
26 Nov 2021 16:52:26
Autor: Valentin Trufasu
FOTO zdbc.ro
FOTO zdbc.ro

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgemţă Bacău a aplicat avertismente la trei centre comerciale Kaufland când inspectorii au constatat că se montaseră garduri de separare între persoanele vaccinate şi cele nevaccinate şi a dispus scoaterea acestora.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bacău s-a autosesizat când angajaţii Kaufland de la mai multe centre comerciale din oraş au montat garduri de separare între persoanele vaccinate şi cele nevaccinate.

„Având în vedere apariţia în spaţiul public a unor imagini şi comentarii referitoare la montarea unor separatoare mobile în trei centre comerciale aflate pe raza municipilui Bacău, instituţia noastră s-a autosesizat şi pe cale de consecinţă a desfăşurat, astăzi, împreună cu reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Bacău o acţiune de verificare comună”, spun reprezentanţii ISU Bacău.

Inspectorii ISU Bacău au efectuat trei controale (fiind verificate exclusiv căile de evacuare), în urma cărora au descoperit că angajaţii de la trei centre comerciale aparţinând Kaufland montaseră garduri de separare întrre vaccinaţi şj nevaccinaţi.

Conform ISU Bacău, separatoarele blocau căile de evacuare din magazine. Pentru că angajaţii au scos separatoarele de faţă cu reprezentanţii ISU Bacău, inspectorii au aplicat doar avertismente. În magazinele Kaufland din Oneşti nu a mai fost nevoie de intervenţia reprezentanţilor ISU Bacău, după ce angajaţii au scos separatoarele mobile.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Lanţul de supermarketuri care a montat garduri între vaccinaţi şi nevaccinaţi, pârât la Ambasada Germaniei

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

8 Comentarii

kitty kat
26.11.2021, 16:58:18

NU era mai simplu så interzicå intrarea sosonistilor?

-2 (8 voturi)
fact check
26.11.2021, 17:02:44

ok, i-au obligat pe aia sa scoate "gardurile", dar pe cand vor fi destul de responsabili sa-si vaccineze onor sefii anticovid si dupa aia sa umble cu aia in mana si sa hotarasca ce si cum? intreb.... garduri de separare între persoanele vaccinate şi cele nevaccinate...si cum ar fi dovedit ca in acest scop au fost instalate separatoarele?

+11 (15 voturi)
bob
26.11.2021, 17:29:58

Boicot Kaufland!

-12 (16 voturi)
bios
26.11.2021, 17:30:38

Combinatia tipica de prostie si aroganta, caracteristica reprezentantilor statului...nimic nou.

-10 (12 voturi)
Anti DD
26.11.2021, 17:32:05

prntru ca nu aveau evacuare sa nu intelegeti aiurea ------------------ NU AVEAU DRUM DE EVACUARE

0 (2 voturi)

Vezi toate comentariile (8)

Modifică Setările