Bacău

articolul anterior articolul urmator

Un director din Ministerul de Interne, numit şef la IPJ Bacău în urma demiterilor după cazul Oneşti

1
5 Mar 2021 10:56:04
Autor: Borcea Stefan
Cms. şef Toader Buliga este noul şef al IPJ Bacău
Cms. şef Toader Buliga este noul şef al IPJ Bacău

Şefii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bacău şi Poliţiei Oneşti au fost schimbaţi din funcţie, iar Parchetul a fost sesizat cu privire la neglijenţă în serviciu, după crima de la Oneşti.

Cu data de 5 martie 2021, prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisar şef de poliţie Buliga Toader a fost împuternicit să exercite, pentru 3 luni, atribuţiile funcţiei de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

Comisarul şef de poliţie Buliga Toader are peste 25 de ani de experienţă în structurile Ministerului Afacerilor Interne, din anul 2009 exercitând atribuţii manageriale în mai multe structuri, printre care, în perioada 2016 – 2018, la nivelul conducerii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În perioada 2018 - 2020 a ocupat funcţii de conducere în cadrul Corpului de Control al ministrului, iar, din luna august 2020 şi până în prezent, a ocupat funcţia de director general adjunct în cadrul Direcţiei Generale Management Resurse Umane din M.A.I.

Cu aceeaşi dată, din dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, comisar şef de poliţie Bălău Constantin Dragoş a fost împuternicit să exercite, pentru 3 luni, atribuţiile funcţiei de adjunct al inspectorului şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

Comisarul şef de poliţie Bălău Constantin Dragoş are peste 23 de ani de experienţă în structurile Ministerului Afacerilor Interne, din anul 2005 fiind şef al Poliţiei Muncipiului Roman.

Vă mai recomandăm:

Soţia agresorului de la Oneşti a fost reţinută pentru complicitate

Ambii muncitori sechestraţi şi înjunghiaţi la Oneşti au murit. Agresorul a fost împuşcat de poliţişti, fiind rănit. De ce a fost reţinută soţia agresorului

Cine sunt victimele criminalului din Oneşti: „Silviu era orfan de mamă de la trei ani“

Cum ameninţa public criminalul din Oneşti, în urmă cu doi ani, că-şi va face dreptate cu arma VIDEO

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Comandor Gherghisan
5.03.2021, 13:09:43

Daca eram ministru de interne acum vedeati voi demisii. Va dadeam afara , va faceam dosar penal si va aruncam in puscarie. Unde este la nivelul "municipiului" Onesti planul de actiune in astfel de cazuri si ce personal este inclus in el? Cine-i seful acestuia? Ei toti astia mergeau direct la puscarie! Ce demisii?

Modifică Setările