Bacău

articolul anterior articolul urmator

Un rănit şi patru maşini avariate

0
27 Jan 2010 12:39:53
Autor: adevarul
Poliţiştii s-au luptat să ţină la distanţă mulţimea de curioşi
Poliţiştii s-au luptat să ţină la distanţă mulţimea de curioşi

Ieri seară, traficul în zona Liceului Economic a fost întrerupt temporar, după un accident grav soldat cu un rănit şi patru maşini avariate. Un Opel Corsa al unei pizzerii şi un Volkswagen Golf s-au tamponat.

Potrivit subinspectorului Gabriel Blaga, de la Biroul pentru Siguranţa Circulaţiei în Mediul Urban, Golful, care venea dinspre Piaţa Centrală spre Bancorex, ar fi forţat „galbenul“, iar Corsa, care venea dinspre Bancorex spre Autogară, a plecat pe verde şi l-a lovit frontal. Ulterior, cele două maşini au ricoşat şi au lovit alte două autoturisme parcate pe strada 9 Mai.

„Şoferul Opelului este internat la Terapie Intensivă, cu fractură de stern, fracturi costale şi politraumatisme“, a precizat subinspectorul Gabriel Blaga. Pentru scoaterea şoferului din maşina avariată a fost necesară intervenţia Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău, cu un echipaj de descarcerare.

Poliţia Primăriei şi jandarmii au asigurat paza locului în care se aflau cele patru maşini avariate, însă chiar şi aşa munca poliţiştilor a fost îngreunată de numărul mare de curioşi, adunaţi aproape de maşini ca să facă fotografii cu telefoanele mobile. Şoferul şi pasagerii din Volkswagen au scăpat doar cu zgârieturi, deoarece airbagurile maşinii s-au declanşat în momentul impactului.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările