Bacău

articolul anterior articolul urmator

USR: Inexplicabil. Şefa DSP Bacău a refuzat o donaţie de 100 de litri de dezinfectant pentru spitalele din oraş

5
2 Apr 2020 20:42:18
Autor: News.ro
Lucian Viziteu nu înţelege refuzul şefei DSP Bacău                                                FOTO: Eduard Enea
Lucian Viziteu nu înţelege refuzul şefei DSP Bacău                                                FOTO: Eduard Enea

USR susţine că şefa DSP Bacău, Mihaela Arim, a refuzat, fără nicio explicaţie, o donaţie de 100 de litri de dezinfectant pentru spitalele din oraş. Dezinfectantul a fost oferit de deputatul Lucian Viziteu, iar acesta afirmă că producătorul este autorizat iar produsul este avizat.

”Inexplicabil. Şefa DSP Bacău a refuzat astăzi o donaţie de 100 de litri de dezinfectant pentru spitalele din oraş. Deputatul USR Lucian Viziteu face un apel la doamna Mihaela Arim să ofere o explicaţie pentru acest refuz, pentru că pe toate canalele media se vorbeşte despre o criză acută de materiale sanitare. Să sperăm că au dispărut lipsurile materiale din Bacău, iar refuzul nu este motivat de decizii politice”, a scris, joi seară, USR, pe pagina oficială de Facebook.

Formaţiunea a distribuit şi postarea deputatului Lucian Viziteu, care explică modul în care s-au derulat lucrurile.

”Cu mâhnire am constatat azi că unii dintre cei care conduc instituţiile cheie din această perioadă de criză medicală nu prea îşi înţeleg menirea. De dimineaţă, am luat legătura cu producătorul de dezinfectant de suprafeţe din Bacău pentru a prelua 100 de litri, urmând ca produsul să fie donat către DSP Bacău şi către Ambulanţă pentru a fi împărţit acolo unde se consideră că este necesar. Din păcate, după ce specialiştii de la DSP, pentru care am toată admiraţia, au fost de acord, am primit un telefon prin care am fost informat că noua conducere a direcţiei nu este de acord cu donaţia, fără a mi se explica unde ar fi vreo problemă, în condiţiile în care producătorul este autorizat iar produsul este avizat”, a scris Viziteu pe Facebook.

Acesta a făcut un apel la şefa DSP să explice motvul refuzului.

”Fac un apel la doamna director Arim să vină şi cu o explicaţie pentru motivul refuzului, pentru că pe toate canalele media se vorbeşte despre o criză acută de materiale sanitare. M-aş bucura să ştiu că sub conducerea doamnei Arim au dispărut lipsurile materiale din instituţia pe care o conduce, iar refuzul nu este motivat de decizii politice”, a mai scris deputatul USR.

Potrivit ultimei raportări a Grupului de Comunicare Strategică, în judeţu Bacău s-au înregistrat 19 cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

silent warrior
2.04.2020, 20:53:04

Obligat ca jegoasa e pusa politic de pesede si ca atare nu-i pasa ei de spitale sau de oameni .

+1 (3 voturi)
imsi imsi
2.04.2020, 23:47:27

silent warrior Auzi ma cavalerule, a fost pus acolo in 30 martie ac de prefectul PNL ist Asa ca termina cu prostiile acum la furat is pretenii tai joianis si orban si ceata lor zglobie. Poate citeste Orban cum vorbesti de aleasa sa Arim si ti tai stipendia de trol.

+1 (1 vot)
Victor Nagy
2.04.2020, 20:56:54

........ Cineva explica (la alt articol) , motivul refuzului donațiilor prin ....lipsa parandărătului .

0 (2 voturi)
imsi imsi
2.04.2020, 23:49:52

Victor Nagy Tocmai ca tipa fiind PNL ista se teme ca dezinfectantul sa nu fie un cal troian un fel de drog al adevarului turnat in sticle de USR.

0 (0 voturi)
Utilizator Adevărul
3.04.2020, 01:03:47

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările