Bacău

articolul anterior articolul urmator

”Ziua Vânătorilor de Munte”, serbată şi de elevii Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare din Tîrgu Ocna

0
4 Nov 2015 07:17:50
Autor: Mircea Merticariu
”Ziua Vânătorilor de Munte”, serbată la Tîrgu Ocna
”Ziua Vânătorilor de Munte”, serbată la Tîrgu Ocna

Marţi, 3 noiembrie,  90 de elevi ai Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna au participat la la cea de a X-a ediţie a manifestării ”Ziua Vânătorilor de Munte” organizată de către Primăria oraşului Tîrgu Ocna şi Batalionul  22 ”Cireşoaia” – Vânători de Munte din localitatea Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna. Manifestarea a fost acompaniată  de Fanfara Garnizoanei Bacău.

La eveniment, au participat din partea Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna comisarii şefi Gabriel Lăzărescu, Marius Şova şi Virgil Nechita. „După deschiderea festivităţii şi trecerea în revistă a Gărzii de Onoare a urmat intonarea Imnului de stat, slujba religioasă, alocuţiunile oficialităţilor, intonarea Imnului eroilor şi depunerea de coroane în memoria Batalionului de Vânători de Munte pentru spiritul de sacrificiu şi vitejie din Primul Război Mondial pe linia frontului desfăşurată în zona Târgu Ocna-Cireşoaia-Coşna-Vrânceanu-Oituz. Manifestarea s-a încheiat cu defilarea Gărzii de Onoare din care au făcut parte şi elevii şcolii.  Pentru noii elevi care au intrat acum în marea familie a lucrătorilor de penitenciare, participarea la această festivitate reprezintă omagiul şi deplina lor recunoştinţă faţă de eroii noştri“, a precizat comisarul Valeriu Ştefănescu, purtător de cuvânt al Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii