Baia Mare

articolul anterior articolul urmator

Cu  Mocăniţa de Paşte. Cât costă o călătorie şi în ce zile puteţi călători pe Valea Vaserului

0
17 Apr 2014 21:05:08
Autor: Carp Cosmin
Preţul unui bilet este de 69 de lei pentru un adult Foto: Arhivă
Preţul unui bilet este de 69 de lei pentru un adult Foto: Arhivă

Turiştii care îşi doresc să petreacă sărbătorile pascale într-un mod inedit pot să facă o plimbare cu Mocăniţă de pe Valea Vaserului. Reprezentanţii CFF Vişeu au organizat curse speciale în fiecare zi a acestui weekend, astfel încât în fiecare zi, cei care îşi doresc să facă o excursie pe Valea Vaserului au la dispoziţie o cursă a Mocăniţei.

 

Declarată obiectivul turistic al Anului 2013, Mocăniţa de pe Valea Vaserului va pleca din gară în fiecare zi a acestui weekend. Traseul parcurs are o distanţă de 21,6 kilomnetri, iar plecarea se va face în fiecare dimineaţă la ora 10.00. 
 
Preţul unei călătorii diferă în funcţie de alegerea fiecărui turist. O călătorie simplă costă 69 dee lei pentru adulţi, 54 de lei pentru studenţi şi 49 de lei pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 şi 16 ani. În acest preţ sunt incluse călătoria cu Mocăniţa, la întâmpinare o ţuică, o cafea, o plăcintă, însoţitor de tren pe parcursul întregii călătorii. Turiştii mai pot opta pentru pachetul all inclusive, are pe lângă preţul de bază adiţional un platou grill şi o băutură răcoritoare. Pachetul all ionclusive costă adulţi 93 de lei pentru adulţi şi 63 de lei pentru copii.  

Mocăniţa circulă sâmbătă, duminică, luni şi marţi. O călătorie începe de la 10.00. Costă 69 lei pentru adulţi, 53 pentru studenţi, 45 pentru copii. Este inclus un pahar de ţuică, o plăcintă, şi ghid. Există şi varianta All inclusive, cu mâncare ţi băutută. Traseul e de circa 22 km, întoarcerea fiind pe la ora 15.00.  

Citeşte şi:
 
Mocăniţa de pe Vaser, obiectivul turistic din România, în acest an
 
VIDEO FOTO Drumeţie pe Valea Vaserului şi povestea Cascadei Cailor, cea mai frumoasă din România

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările