articolul anterior articolul urmator

Cum faci ciorba de zarzavat la fel de săţioasă ca o mâncare cu carne. Pont de ingredient care trebuie adăugat la final

5
13 Mar 2018 06:02:12
Autor: Angela Sabau
Ciorba de zarzavat
Ciorba de zarzavat

5 Comentarii

teodor viorel teodor
13.03.2018, 12:27:47

Apai, daca ia-i pus fasole pastai, asta e. Da fasolea sa fie fiarta separat, si sa se adauge cu strecuratoarea, ca altfel te vorbeste-spate. Poti pune si o leaca de spanac, sa vezi ce gust.Merge borsul si cu smantana si fara.

+1 (1 vot)
Stanila Ion
13.03.2018, 12:50:18

"Chestia"cu fasolea e valabila pentru boabele de fasole, nu fasole verde...

+3 (3 voturi)
Stanila Ion
13.03.2018, 12:51:50

Pentru cei care nu postesc reteta poate fi "baza" oricarei ciorbe cu carne de vita, porc sau pui...

+2 (2 voturi)
georg tonet
13.03.2018, 12:53:17

Sincer !!!, am ramas putin nedumerit, la o ciorba chiar si de zarzavat adaugi cel mult "un morcov mai mic, doar o bucata de telina radacina" altfel va predomina prea puternic gustul si aroma de morcov si telina ... apoi, esenta unei ciorba de zarzavat de post la care "sa nu-i simti lipsa carnii", este "cativa hribi taiati bucati potrivite !!!!!!!!!!!!! care vor da intradevar un gust greu de egalat, credeam ca stii asta.

+3 (3 voturi)
Tibstein
13.03.2018, 13:25:05

O prostie de articol al carui titlu nu are nimic de a face cu realitatea .Conform DEX, satios inseamna " care tine de foame,hranitor,nutritiv " ori faptul de a adauga niste busuioc nu poate face o ciorba mai satioasa decat era fara acest condiment .Eventual poate este mai buna la gust dar va trece prin stomac ca acceleratul prin halta si , in niciun caz, nu va inlocui carnea si nu va oferi satietate.

+5 (5 voturi)