Baia Mare

articolul anterior articolul urmator

Reprogramări la Permise şi Înmatriculări, după ce Vinerea Mare a fost declarată zi nelucrătoare

0
2 Apr 2018 14:56:49
Autor: Angela Sabau
Birourile se vor aglomera in cauza reprogramărilor    Foto: axanews.ro
Birourile se vor aglomera in cauza reprogramărilor    Foto: axanews.ro

Declararea zilei de vineri nelucrătoare dă peste cap activitatea unor instituţii din administraţia publică. Astfel, unele programări pentru Permise sau Înmatriculări, spre exemplu, care s-au făcut pentru ziua de vineri cu mult timp înainte ca această zi să fie declarată liberă, trebuie acum reprogramate.

Instituţiile sunt acum obligate să rezolve această problemă, oferind posibiltatea ca persoanele programate vineri să vină mai devreme, în cursul săptămânii, la biroul pentru permise sau înmatriculări. Asta, însă, va afecta activitatea programată deja în aceste zile. „Persoanele care s-au programat la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Maramureş pentru data de 6 aprilie a.c., anterior declarării de către Parlamentul României şi promulgării legii prin care Vinerea Mare a fost stabilită ca zi nelucrătoare, se pot prezenta la ghişee în această săptămână. Situaţia neplăcută a apărut datorită faptului că programările pe platforma electronică au fost realizate în cursul la începutul lunii februarie, perioadă în care nu se ştia că ziua de vineri, 6 aprilie 2018 va fi declarată zi nelucrătoare”, arată un comunicat remis presei de către Instituţia Prefectuui Maramureş.

Angajaţii din cadrul servicului deţin datele de indentificare ale cetăţenilor care s-au programat pentru examinarea teoretică şi înmatricularea vehiculelor (provizorie şi definitive) şi vor prelua solicitările în cadrul programului de lucru cu publicul, până la data de 5 aprilie, se mai arată în acelaşi document.

 
 
Mai puteţi citi:
Miei mici şi scumpi, dar suficienţi, sacrificaţi în punctele autorizate din Maramureş

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările